TARİHİ BURSA KEBAP ŞUBELEŞİYOR

TARİHİ BURSA KEBAP ŞUBELEŞİYOR

TARİHİ BURSA KEBAP ŞUBELEŞİYOR
Geleneksel Bursa Kebabı’nı tek bir konseptte bir araya getiren Bursa Kebap Evi, Türkiye genelinde girişimciler arıyor. Herhangi bir başarısızlık halindeyse, marka yarımcıya %70’ini iade etmeyi taahhüt ediyor…

2003 yılında kurulan Bursa Kebap Evi, kendi işinin sahibi olmak isteyenlere tarihi lezzetlere odaklı bir yatırım fırsatı sunuyor. Kontratı imzalılarla birlikte 12 şubesi bulunan markanın, bu şubelerinin 7’sini franchise şubeleri oluşturuyor. Daha çok alışveriş merkezlerinde yerini alan Bursa Kebap Evi’nin, Fly Inn Avm, Ataköy A Plus Avm, Perla Vista Avm, Carousel Avm, Galeria Avm ve İnegöl’de şubeleri bulunuyor.25 Temmuz Metroport Avm ,1 Ağustos Airport Avm ve 15 Eylül Neo Marin Avm’de  yeni franchise şubelerini açacak.Marka, bulunduğumuz yıl içinde şube sayısını 15’e taşımayı planlıyor.

2011 yılı sonuna kadar franchise bedelini 25 bin TL+kdv olarak belirleyen Bursa Kebap Evi’nin yatırım maliyeti, 18 ile 24 ay arasında geri alınabiliyor.

Yatırımcısına %100 ila %300 arasında kar marjı sağlayan Bursa Kebap Evi, ilk bir yıl içerisinde şubeden verim alamayan girişimciye yatırım bedelinin %70’ini de iade ediyor.  Yakında Osmaniye Park 328 Avm’de de şubesi açılacak olan marka, bölge ayırt etmeksizin Türkiye’nin tüm illerinde olmayı hedefliyor.
Ürünlerinde %100 yerli et kullanan Bursa Kebap Evi, Bursa’nın tarihi lezzetlerini konseptinde birleştiriyor. Ürünlerinde kullanılan her gıdanın yöresine has olmasına da dikkat ediyor. Bursa Kebabı ile servisi meşhur şırayı da mönüsüne entegre ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER