Koçtaş yeni mağazasında en eski AVM Kapalıçarşı'yı örnek aldı

Koçtaş, Türkiye'deki 35'inci mağazasını Ankara Eryaman'da açtı. Koç Holding CEO'su Durak, 'Yeni nesil mağazamızı tasarlarken ülkemizin en eski alışveriş merkezi Kapalıçarşı'dan ilham aldık' dedi

Koçtaş yeni mağazasında en eski AVM Kapalıçarşı'yı örnek aldı

Koçtaş, Türkiye'deki 35'inci mağazasını Ankara Eryaman'da açtı. Koç Holding CEO'su Durak, 'Yeni nesil mağazamızı tasarlarken ülkemizin en eski alışveriş merkezi Kapalıçarşı'dan ilham aldık' dedi

KOÇTAŞ TÜM ŞUBELERİNİN ADRES VE TELEFON NUMARALARI

Koçtaş en yeni mağazasını tasarlarken en eski AVM Kapalıçarşı'yı örnek aldı

TÜRKİYE genelinde 35'inci, Ankara'daki 4'üncü mağazasını Eryaman'da açan Koçtaş, en yeni mağazasının konsepti için Türkiye hatta dünyanın en eski alışveriş merkezi Kapalıçarşı'dan ilham aldı. Koçtaş, İngiliz Kingfisher Grubu'na bağlı B&Q ile ortak yatırımı olan yeni mağazasını Ankara Eryaman'da açtı. Son mağaza ile birlikte Koçtaş'ın Türkiye genelindeki mağaza sayısı 35'e, Ankara'daysa 4'e yükseldi. Açılışta konuşan Koç Holding CEO'su Turgay Durak, ilk kez Eryaman mağazasındaki bir konsepti müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi. 'Yeni nesil Koçtaş mağazası tasarlanırken ülkemizin en eski ve en başarılı alışveriş merkezi olan Kapalıçarşı'dan ilham aldık'' diyen Durak, mağazada tüketicilerin ihtiyacı olabilecek yeni dekorasyon fikirleri, yaratıcı çözüm önerileri, alışveriş bulvar ve sokaklarının yanı sıra simitçiler de olduğunu ifade etti.

Ürünlerin yüzde 85'i yerli
FRANSA'nın en büyük ev geliştirme perakendecilerinden Castorama ve B&Q mağazalarında satılan ürünlerin de yeni mağazada müşteriyle buluşacağını ifade eden Durak, ''Dünyada yaşanan tüm gelişmeleri ve trenleri de eşzamanlı olarak takip edip bu bilgileri müşterilerimizin avantajına çevirebiliyoruz. Mağazada satılan ürünlerin yüzde 85'ini yerli üreticilerden temin ediyoruz' dedi.

KOÇ 'RÜYA GİBİ BİR PARTNER'
Kingfisher CEO'su Ian Cheshire da Koçtaş'ın Kingfisher'in en başarılı işleri arasında yer aldığını belirterek, ''Koçtaş'ın pazardaki başarısı bizim açımızdan son derece gurur verici'' dedi. Koçtaş'ın, Kingfisher dünyasında en hızlı büyüyen şirketlerden biri olduğunu anlatan Cheshire, yeni mağazanın Koçtaş'ın gelişimi ve büyümesi için  yeni kapılar açacağına inandığını söyledi. Koç Grubu'nu ''rüya gibi bir partner'' olarak niteleyen Cheshire, ''Koç Grubu, sadece büyük bir grup olması nedeniyle değil, sahip olduğu paha biçilmez yerel pazar bilgisiyle de bizim için çok büyük bir şans'' değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER