Bakan Fatma Şahin; 'Türkiye dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri olacak'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Kişi başına düşen milli gelirimizi 3 binlerden aldık 10 binlere çıkardık. 25 binlere de çıkaracağız'' diye konuştu 'Türkiye dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri olacak'

Bakan Fatma Şahin; 'Türkiye dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri olacak'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Kişi başına düşen milli gelirimizi 3 binlerden aldık 10 binlere çıkardık. 25 binlere de çıkaracağız'' diye konuştu
'Türkiye dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri olacak'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türkiye'nin dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri olacağını söyledi.

Bakan Şahin, Belediye Nikah Salonu'nda yapılan AK Parti Nizip İlçe Başkanlığı 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Türkiye'nin dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri olacağını belirterek, ''İlk 26'dan 16'ya geldik. 26'dan 16'ya gelen irade ilk 10'a da girecek.

''Benim hanım kardeşim gece başını yastığa koyduğu zaman oğlumun eğitimi ne olacak,kızımın sağlığı ne olacak, eşimin işi ne olacak diye düşünmeyecek'' diyen Şahin, AK Parti olduğu sürece insanların rahat uyuyacağını ifade etti.

Halkın emrinde olup yine halka hizmet ettiklerini kaydeden Şahin, şöyle konuştu:

''Biz bütün Nizip'in hizmetkarıyız. Siz bizden ne istiyorsanız 'Başımızın üstünde yeri var' diyoruz. Sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Yerel yönetimlerle Ankara'nın gücünün birleştiği zaman neler yapılacağını gördük. Çok onurlu ve yüce makamı yüce Mevlam bize nasip etti. Bu makam şahsıma verilmedi, Gaziantep'e verildi. Şuna inanın ki 81 ili dolaşan bir kardeşinizim. Gittiğim her yerde şunu gördüm ki onlarca ilden belki de illerinden yarısından çok daha fazla Nizip hizmet aldı. Siz çok daha iyisine layıksınız.''

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise Gaziantep merkez ve ilçelerinde gerçekleştirilen kongrelerde kardeşliğin ön plana çıktığına dikkati çekti. Şahin, AK Parti'nin son 10 yılda Türk siyasi tarihinde önemli başarılar elde ettiğini kaydetti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı da ''Toprağa ekmiş olduğumuz fidanın bugün büyüyerek dallarının Türkiye'nin 81 vilayetini sardığı, gölgesinden de sadece Türkiye'nin değil dünyanın faydalandığını görüyoruz'' dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak da Gaziantep'in bir ticaret ve sanayi şehri olduğunu hatırlatarak, ''Gaziantep bugün aynı zamanda bir turizm şehri. Gaziantep için yaşadığımız heyecanı Nizip için de yaşamaktayız'' diye konuştu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ise Nizip'te siyaset yapmanın zorluğunu vurguladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Nizip'in kendini aşan bir ilçe olduğunu belirtti.

Nizip'in turizm cenneti olacağını söyleyen Güzelbey, ''Yeni yaptığımız master plan çerçevesinde Nizip'ten başlayıp Rumkale'ye, Halfeti'ye hatta daha ileriye doğru gidip Atatürk Barajı'na kadar uzanan bir gemi güzergahı çalışmasını yapıyoruz. Önümüzdeki hafta Türkiye'nin bu konuda sayılı uzmanları gelip brifing verecek. Nizip'in gelişimine önem veriyoruz'' dedi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetleri anlattı.        Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER