2017’nin İlk Işıkları Beluga’da!

Zengin menüsü, sıra dışı deniz mezeleri ve şık ortamıyla her geçen gün müdavimlerini artıran Beluga Fish Gourmet, yılbaşında sevdiklerinizle geçireceğiniz özel bir gece hazırlıyor.

2017’nin İlk Işıkları Beluga’da!
 2017’nin İlk Işıkları Beluga’da

Zengin menüsü, sıra dışı deniz mezeleri ve şık ortamıyla her geçen gün müdavimlerini artıran Beluga Fish Gourmet, yılbaşında sevdiklerinizle geçireceğiniz özel  bir gece hazırlıyor.

 Lezzetli menüsünün yanı sıra Türkçe Pop ve Yunan müziğin güçlü isimlerinden Nicole’un da sahne alacağı gecede, 2017’nin ilk dakikalarında konuklar için çekilişle sürpriz hediyeler dağıtılacak

En zengin balık ve deniz mahsüllerini, sıra dışı deniz mezelerini deneyimli ekibi ve kalite odaklı servis anlayışıyla konuklarının beğenisine sunan, ünlü isimlerin de tercihi Beluga Fish Gourmet, yeni yılı eşsiz lezzetlerle birlikte karşılamak isteyen herkesi özel bir menüyle ağırlıyor. 
Yapılacak çekiliş sonucunda ise konuklara Seldie Anti – Aging Spa & Wellness’dan cilt bakımı, spa masajı ve himalaya tuz terapisi, Tegmos’tan 2 adet Samsung marka tablet, Doluca, Kavaklıdere ve Erzin Pırlanta’dan da sürpriz hediyeler dağıtılacak. 

Yılbaşı gecesinin güçlü ismi!
Sahne performanslarıyla ünlenen ve uzun yıllardır müziğin içinde yer alan Nicole, Jazz, rock, latin, RnB, blues ve pop gibi birbirinden farklı tarzlarda seslendireceği şarkılarıyla konuklara müzik ziyafeti yaşatacak. Repertuarındaki birbirinden farklı tarzdaki şarkılarıyla geceye renk katarken konuklar masalarında lezzetli tatlar eşliğinde ağırlanacak. 
Usta Şef Cengiz Nalbant’ın hazırladığı her damak tadına hitap eden, lezzet dolu menüsüyle unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşamak isteyenler 0216 469 54 54 telefondan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

BELUGA YILBAŞI MENÜSÜ
Karışık Beluga Turşusu
Baharatlı Kurutulmuş Domates
Otlu Mısır Ekmeği


SOĞUK MEZELER
Beyaz Peynir
Patlıcan Salata
Domates
Atom
Soyalı Uskumru
Lakerda

ARA SICAKLAR
Kalamar Tava
Balık Külbastı

SALATALAR
Karışık Mevsim Salatası

ANA YEMEKLER
Levrek
Minekop
İç Pilavlı Hindi Dolma

Tatlı ve Mevsim Meyveleri Tabağı
Limitsiz Yerli İçki
Kişi başı 250 TL

 Not: Haziran 2012 yılında İstanbul Ataşehir’de açılan Beluga Fish Gourmet, aileden balıkçı bir isim olan işadamı Mihael İpekoğlu tarafından kuruldu. Aile işletmesi olarak hizmet veren Beluga Fish Gourmet, adını siyah havyarın en makbul cinsi olarak gösterilen Beluga’dan alıyor. Öğle ve akşam yemeği servisinin verildiği restoranda balık sevmeyenlere özel et ve tavuk menüsü de sunuluyor. 

Beluga iLETİŞİM

ATAŞEHİR BALIKÇILAR

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109