Sheraton Grand Ataşehir hizmete açıldı

İstanbul'un finans merkezi olarak yükselişini sürdüren Ataşehir'de inşa edilen Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, resmi olarak hizmete açıldı.

Sheraton Grand  Ataşehir hizmete açıldı
 Sheraton Grand  Ataşehir hizmete açıldı

İstanbul'un finans merkezi olarak yükselişini sürdüren Ataşehir'de inşa edilen Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, resmi olarak hizmete açıldı.

Cevahir Yapı tarafından, Sheraton oteller zincirini bünyesinde bulunduran Starwood Grubu ile yapılan anlaşma doğrultusunda, İstanbul'un finans merkezi olarak yükselişini sürdüren Ataşehir'de inşa edilen Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, resmi olarak hizmete açıldı.
 
80 milyon dolarlık bir yatırımla, iş ve toplantı oteli olarak konumlandırılan Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, markanın en üst segmenti olan, dünyadaki 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.
 
Özellikle iş için seyahat eden ya da iş toplantısı düzenleyen konukları ağırlamayı planlayan Sheraton Grand İstanbul Ataşehir 3 bin metrekare alan üzerine kurulu ve bağımsız girişe sahip Sia Club Wellness & Spa'da da misafirlerine hizmet verecek.
 
"Devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak oluşturulan Türkiye'nin ilk ve tek finans merkezi projesi 2018 yılında tamamlanacak"
 
Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, otelin resmi açılışı için düzenlenen basın toplantısında, bölgedeki en iyi yemeği, en konforlu konaklama deneyimini ve toplantı, etkinlik hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirtti.
 
Metin, "Ataşehir, yatırım için çok doğru bir yer. Devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak oluşturulan Türkiye'nin ilk ve tek finans merkezi projesi 2018 yılında tamamlanacak. Bu sebeple kamu bankaları, ticari işletmeler, büyük şirketler, ofis ve konut projeleri Ataşehir'e odaklanmış durumda. Burası tamamen iş odaklı bir bölge. Bütün bunları topladığımızda Ataşehir'de büyük bir potansiyel gördük ve bunu güzel bir yatırıma çevirdik." dedi.
 
"Anadolu Yakası'nın standartlarını yükselttik"
 
Toplam 30 bin metrekare kapalı alana kurulu 27 katlı otel yatırımıyla, Anadolu Yakası'nın standartlarını yükselttiklerini belirten Metin şunları kaydetti:
 
"Adalar ve Marmara Denizi manzarasına sahip, geniş hacimli ve yüksek tavanlı 165 modern misafir odamız bulunuyor. İleri teknolojiyle donatılmış, gün ışığı alan, ikiye bölünebilen 1084 metrekarelik kolonsuz, balo salonumuzla seçenek sunuyoruz. Bunun yanı sıra 13 toplantı odası, sigara içme alanları, 1000 metrekarelik açık teras alanı, öğle ve akşam iş yemeklerinin adresi olmayı hedefleyen City Brasserie restoran ve teras barımız ile konuklarımıza maksimum konfor vaat ediyoruz."

 Sheraton Grand İstanbul Ataşehir

OTELLER İLETİŞİM

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER