ATAŞEHİR'DE BİLİM VE SANAT ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

ATAŞEHİR, FERHATPAŞA BİLİM VE SANAT MERKEZİ’NDE YENİ DÖNEM ATÖLYELERİ BAŞLIYOR.

ATAŞEHİR'DE BİLİM VE SANAT ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ATAŞEHİR'DE BİLİM VE SANAT ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

ATAŞEHİR, FERHATPAŞA BİLİM VE SANAT MERKEZİ’NDE YENİ DÖNEM ATÖLYELERİ BAŞLIYOR.

Ataşehir Belediyesi’nin tüm merkezleri eğitim alan gençlerle dolup taşıyor. Neredeyse “altına hücum” gibi eğitime koşan Ataşehirlilerle karşı karşıyayız. Ataşehir Belediyesi artan talebi karşılayabilmek için tüm imkanlarını kullanıyor. Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi de bunlardan biri. Ataşehir’de çocukları bilim ve sanatla buluşturan Ferhatpaşa Bilim Sanat Merkezi’nde yeni dönem atölye programları başlıyor.

Çocukları sadece akademik odakla sınırlı kalmış klasik eğitim modelinden çıkarmayı hedefleyen; bilimin yanında sosyal ve duygusal öğrenmeyi de içeren çeşitli atölyeler hazırlayan Bilim ve Sanat Merkezi’nde ruhsal, zihinsel ve bedensel bütünlük temelinde yaratıcı bir eğitim modeli uygulanıyor.

Program kapsamında, robot atölyesi, drone atölyesi, bilim uygulamaları atölyesi, yaratıcı yazarlık ve masal atölyesi, çocuk yogası, nefes farkındalığı ve meditasyon atölyesi, anneler için yaratıcı yazarlık ve masal atölyesi, anne-çocuk yogası, babalar için masal atölyesi, dans ve drama atölyesi çalışmaları yapılacak.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde, çocukların gelişimsel özelliklerine uygun ve etik bir ortam içerisinde hazırlanan atölye programına kayıtlar 5 Ekim’den itibaren yapılacak, eğitimler ise 15 Ekim’de başlayacak.

Ataşehir’de ikamet eden 8–14 yaş arasındaki çocukların katılacağı atölye programına Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’ne gelerek başvuru yapabilirsiniz.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Ferhatpaşa Mahallesi’nde hizmet veren Bilim Sanat Merkezi’nde çocuklar ve gençler, bilim ve sanatı keşfetme ve deneyimle şansına sahip oluyor.


Atölyeler ve kayıtlar hakkında daha fazla bilgi almak için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezi’nden 2241, 2242 dahili hatlarını arayabilirsiniz.

Bilim Merkezi, Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi, No: 48 ATAŞEHİR adresinde hizmet veriyor.

 


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER