Ünlü şef Hazer Amani, Mutfak sırlarını paylaştı

‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında ünlü şef Hazer Amani, İstinyePark Crate and Barrel mağazasında mutfak sırlarını paylaştı.

Ünlü şef Hazer Amani, Mutfak sırlarını paylaştı
Ünlü şef Hazer Amani, Mutfak sırlarını paylaştı

 ‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında ünlü şef Hazer Amani, İstinyePark Crate and Barrel mağazasında mutfak sırlarını paylaştı.
Çocukluğundan bu yana yemek yapmayı bir keyfe dönüştüren ünlü şef Hazer Amani, 22 Ekim Cumartesi günü İstinye Park’ta yemek tutkunları ile buluştu

İstanbul, Ekim 2016 – Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin başarılı şefleriyle hayata geçirdiği ‘Picks by Pros/Chefs’ projesi, Hazer Amani’nin seçimleri ile devam ediyor.

İstanbul’dan Güney Afrika’ya uzanan macerasında yeteneği ve tutkusunu, ustalık, kültür ve deneyim ile harmanlayan ve Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinden 240 parça ürün seçen Hazer Amani, 22 Ekim Cumartesi günü İstinye Park Crate and Barrel mağazasında katılımcılarla lezzetli tariflerini paylaştı.

Etkinlikte katılımcılar, dünyanın en prestijli şeflik diploması olan Le Cordon Bleu Grand Diplome’yi alarak yeteneğini uluslararası standartlara taşıyan ödüllü şefin, ‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında seçtiği ürünleri kullanarak hazırladığı Fırınlanmış Domates ve Biber Çorbası, Focaccia Roll, Meyveli Smoothie ve Armutlu Ekmek Tatlısı’nın yapılışını izleme fırsatını yakalarken, aynı zamanda şefin özel lezzetlerinin de tadına baktılar. Hazer Amani’nin hazırladığı yemeklerin püf noktalarını anlatan tarif kitapçığı ise, yemek tutkunlarına hediye edildi.

‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında Hazer Amani’nin seçimleri, 31 Ekim’e kadar Zorlu Center, Akasya, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde mutfak ve sofralar için ilham kaynağı oluyor.

Proje kapsamında, ‘Picks by Pros/Chefs’ etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı ÇABA Derneği’ne bağışlanıyor.

Crate and Barrel Hakkında:
Kurulduğu 1962 yılından beri Avrupa ve Amerika’da atölye ve üreticilerden oluşan geniş bir tedarikçi ağına sahip olan Crate and Barrel, modern ev tasarım ürünlerini; özenli ve özgün bir şekilde sunarak müşterilerine ilham veren dünya çapında bir markadır. 52 yıllık global tecrübesiyle Crate and Barrel, dekorasyon ve ev aksesuarı sektörünün öncü markası olarak, müşterilerine benzersiz müşteri deneyimi sunmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER