4. ÜMRANİYE MEDYA KUPASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

4. ÜMRANİYE MEDYA KUPASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

4. ÜMRANİYE MEDYA KUPASI SONUÇLARI BELLİ OLDU
Ümraniye Belediyesi’nin medya mensuplarına yönelik düzenlediği ‘Ümraniye Medya Kupası’, yapılan final maçlarıyla sona erdi. Vakit Gazetesi şampiyonluğu göğüslerken, Hürriyet Gazetesi ikincilik, Kanal D ise üçüncülük elde etti.

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen Ümraniye Medya Kupası, yapılan final maçlarıyla sona erdi. Kıran kırana bir rekabetin yaşandığı kupanın final karşılaşmaları sonucunda, Vakit Gazetesi şampiyonluğu göğüslerken, Hürriyet Gazetesi ikincilik, Kanal D ise üçüncülük elde etti. Kanal D ekibinin İhlas Haber Ajansı’nı 3-1 mağlup ederek üçüncülüğü aldığı karşılaşma sonrası, final maçı için Hürriyet Gazetesi ile Vakit Gazetesi karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşma sonunda, Vakit Gazetesi, rakibini 2-0 mağlup ederek bu yıl ki kupanın sahibi oldu.

BAŞKAN HASAN CAN: SPOR BİRLİKTELİK RUHUNU PEKİŞTİRMELİ

Bu yıl ki kupa heyecanının geçen yıllarda olduğu gibi, centilmenlik içerisinde gerçekleştiğini belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, tüm takımlara ayrı ayrı teşekkür etti. Düzenledikleri medya kupasında, tüm ulusal gazete ve televizyonların yarıştığını hatırlatan Başkan Hasan Can, sporun kardeşlik ve dostluk duygularını öne çıkaran sosyal tarafı olan önemli bir alan olduğunun altını çizdi.  

Bu yıl 4. kez düzenlenen Ümraniye Medya Kupası’nda dereceye giren takımlara ödülleri, önümüzdeki günlerde yapılacak bir törenle verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109