YARIYIL ETKİNLİKLERİNDE 19 BİN ÖĞRENCİ ÜMRANİYE BELEDİYESİNİN MİSAFİRİ OLDU!

Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla hazırladığı "Yarıyıl Tatili Etkinlikleri”nde bu yıl binlerce öğrenciyi ağırladı.

YARIYIL ETKİNLİKLERİNDE 19 BİN ÖĞRENCİ ÜMRANİYE BELEDİYESİNİN MİSAFİRİ OLDU!
YARIYIL ETKİNLİKLERİNDE 19 BİN ÖĞRENCİ ÜMRANİYE BELEDİYESİNİN MİSAFİRİ OLDU!

Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla hazırladığı "Yarıyıl Tatili Etkinlikleri”nde bu yıl binlerce öğrenciyi ağırladı. Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrenciler Ümraniye Belediyesinin organize ettiği etkinliklere büyük ilgi gösterdi. 

Animasyon filmlerinin ve çocuk tiyatrolarının yer aldığı, kültür merkezlerimizdeki etkinliklere her geçen yıl ilgi artıyor. Eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle beraber binlerce öğrenci, okul sıralarının yorgunluğunu Ümraniye Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği sinema ve tiyatro gösterilerinde attı.

Yarıyıl tatilinde öğrencilerin ziyaret odağı bu sene de kültür merkezlerimiz oldu. Yarıyıl tatilini, değerlendirmek isteyen çocuklar, etkinliklere katılarak bilgi ve düşünce dünyasını geliştirirken, büyükler de çocukların eğlencelerine ortak oldular. Ümraniye Kültür Sanat Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Cemil Meriç Kültür Merkezlerinde 3D olarak gösterilen animasyon sinemalar ve çocuk tiyatroları öğrencilerin ilgi gösterdiği etkinliklerin başında geliyor.

Ümraniye Belediyesi’nin  “Yarı Yıl Özel Etkinlikleri” Gelenekselleşti

Etkinlikler kapsamında “Çanakkale Geçilmez” çizgi filminin yanı sıra 3D olarak yayınlanan; "Fındık İşi", "Madagaskar Penguenleri", "Oz Efsanesi" isimli animasyon çocuk filmlerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Toplamda 19 bin öğrencinin katıldığı ve on günde yüz yirmi’ye yakın etkinliğin gerçekleştiği yarıyıl özel etkinlikleri gelenekselleşerek, her yıl öğrencilerle buluşmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER