OKUL'DAN BİLGİSAYARLARI ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI...

Üraniye'de gece okula girerek 25 dizüstü bilgisayarları çalan sabıkalı hırsızlar Asayiş büro ekiplerinin yaptığı oparasyanla kıskıvrak yakalandılar.

OKUL'DAN BİLGİSAYARLARI ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI...





Ümaraniye Arif Nihat Asya İlköretikm okuluan gece girerek 25 dizüstü bilgisayarı çalan yaşı küçük Ü.D okulun içinde ve 8 ayrı suçtan sabıkası bulunan Fatih Özcan evine yapılan oparasyon sonrası yakalandı.
 
ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ALDIKLARI BİLGİSAYARLAR OKULA TASLİM EDİLDİ.
 
Ümraniye'de önceki gece okuldan birilerinin dolaşması üzerine vatandaşlar 155 polis'i aradılar haber merkezinin anons etimesi üzerine okulun etrafında önlem alan asayiş büro ekipleri okul içinde 17 yaşındaki Ü.D isimli şahsı yakaladı. Ü.D ise verdiği ilk bilgilerde bilgisayarları 2 gasp ve 6 hırsızlık suçurdan sabıkalı olan ve defalarca cezaevine girip çıktığını söyleyen Fatih Özcan'ın da okulda hırsızlık yaptığını ve bilgisayarların onda olduğunu söyledi, Fatih Özcan'ın evine basgın yapan polis 25 bilgisayarı ele geçirdi , Ümraniye savcılığına çıkartılan iki şahıs tutuklanarak Ümraniye cezaevine götürüldüler , olayla ilgili bir şahısında arandığı iddia edildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER