MİLLİ SPORCU HALDUN ALAGAŞ’TAN BAŞKAN HASAN CAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Milli sporcumuz Haldun Alagaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Üç kez dünya ve dört kez de Avrupa birincilikleri bulunan Alagaş, yeni açılan bulvara adının verilmesi dolayısıyla Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

MİLLİ SPORCU HALDUN ALAGAŞ’TAN BAŞKAN HASAN CAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

    Ümraniye Belediyesi’nin kısa bir süre önce hizmete açtığı bulvara adını verdiği milli sporcu Haldun Alagaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Alagaş’a milli sporculardan Bahattin Kandaz ve Okay Arpa da eşlik etti. Üç kez dünya ve dört kez de Avrupa birincilikleri bulunan Alagaş, Ümraniye Belediyesinin yaptırdığı bulvara kendi adını vermesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da, Haldun Alagaş’ın ülkemizi Avrupa ve dünyada büyük bir başarıyla temsil ettiğini belirterek, Alagaş’ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür eti.

Haldun Alagaş, 3 kez dünya ve 4 kez Avrupa şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. 1998 Dünya Şampiyonu (Brezilya) ve 1990 Dünya Şampiyonu (Meksika) unvanını alan Alagaş ayrıca ayni sıklette 2000 Büyükler Avrupa Şampiyonu (İstanbul) ve 1997 Büyükler Avrupa Şampiyonu (İspanya) oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109