FİZİKSEL ETKİNLİKLER ÇOCUK ŞENLİĞİ VE HALK OYUNLARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Ümraniye Belediyesi’nin öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledi.

FİZİKSEL ETKİNLİKLER ÇOCUK ŞENLİĞİ VE HALK OYUNLARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
FİZİKSEL ETKİNLİKLER ÇOCUK ŞENLİĞİ VE HALK OYUNLARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Ümraniye Belediyesi’nin öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Fiziksel Etkinlik Çocuk Şenliği ve Halk Oyunları ödül töreni, Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda coşkulu bir katılım ile gerçekleştirildi.

Ümraniye Belediyesi’nin öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Fiziksel Etkinlik Çocuk Şenliği ve Halk Oyunları’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen muhteşem bir törenle verildi. Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Varank, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif Karapıçak, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar, okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Halk Oyunları Yarışması’na 10 okul’dan 245 öğrenci katılarak, 4 dalda yarıştı. Fiziksel Etkinlik Çocuk Şenliği yarışmasına ise 15 okul’dan 220 öğrenci katılarak, 9 farklı oyunda kıyasıya mücadele etti. Ardından iki dalda 4 kategoride birinci olan öğrencilerin sergilediği gösteri ise salondan büyük alkış topladı.

Açılış konuşmasını yapan Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, “ Ne mutlu ki idareciler, öğretmenler ve veliler öğrencilerimiz için çalışıyor. Ve bu güzel mekânları, ortamları öğrencilerin daha sağlıklı ve daha güzel yaşamaları için hazırlıyorlar. Bu vesileyle yarışmalara katılan ve dereceye giren ya da giremeyenlere teşekkür ediyorum. En önemlisi de çocuklar için gece gündüz her türlü fedakârlığı yapan Belediye Başkanı Hasan Can’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif Karapıçak yaptığı konuşmada, “Yerel yönetimlerin sadece yol, su ile uğraşmadığı insana yatırım yaptığı ve gençlerimizin gelişmesine katkıda bulunduğu için Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Eski Türkiye’ye değinen AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık, “ Yeni Türkiye’de artık çocuklarımızın gelişimine ve değişimine büyük katkılar yapılıyor. Okullarımızdaki idareciler ise artık çocuklarımızın kişisel gelişimi için uğraşıyor. Bu bağlamda Belediye Başkanı Hasan Can’a Ümraniye’de yapmış olduğu hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Çocukların göstermiş olduğu başarıdan dolayı mutlu olduğunu söyleyen AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Varank, “Yeni Türkiye inşallah hep gülen yüzlerle ve gülen çocuklarla anılacak. Bunda payı olan ve böyle çocuklar yetiştiren aileleri tebrik ediyorum. Ve bir Ümraniyeli olarak yaptığı tüm hizmetler için Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

BAŞKAN HASAN CAN; “ SİZ ÇOCUKLAR BİZİ DAHA ÇOK SEVGİYLE SARIN Kİ, BİZLER DE DAHA ÇOK İŞLER YAPALIM”

Her türlü etkinliğin yapıldığı Haldun Alagaş Spor tesisinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Ümraniye’de spor oyunları, akıl oyunları ve çocuk oyunları gibi birçok etkinlik düzenliyoruz. Bu sayede çocuklarımız unutulmaya yüz tutan birçok oyunu bu tür etkinlikler sayesinde tekrardan hatırlama imkânı buluyor. Bu anlamda Milli Eğitim Müdürlüğü, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü, idarecileri, öğretmenleri, belediye başkan yardımcımız Mesut Özdemir’i, Spor İşleri Müdürü Faysal bey’i ve Fiziksel Etkinlik Çocuk Şenliği ve Halk Oyunları’na katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Yaklaşan yaz tatilini de hatırlatan Başkan Hasan Can, her sene düzenlenen yaz okulları ve yaz spor okulları sayesinde çocukların hem eğlenip, hem de tatil yaptığını belirtti. Bu sene ek olarak, çocukların 1 hafta boyunca izcilik kampına da gönderileceğinin müjdesini de veren Başkan Hasan Can, “ İzcilik hayatını yaşamak isteyen çocuklarımız için, izcilik federasyonumuz ve Ümraniye Belediye’miz ile birlikte tertiplediğimiz bu programa katılımlarınızı bekliyoruz” dedi.

Yazın Kuran Kursları’nda eğitim alan çocukları da unutmadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, “Bu kursa giden çocuklarımız için 15 okul bahçesine, 1,5 ay boyunca öğretmen gözetiminde yüzebilecekleri bir yüzme havuzu yapıyoruz. Ve bütün bu hizmetleri de inşallah yapmaya devam edeceğiz. Siz çocuklar, bizi daha çok sevgiyle sarın ki, bizler de daha çok işler yapalım” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından Fiziksel Etkinlik Çocuk Şenliği ve Halk Oyunları’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Şampiyonlara ödüllerini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve konuklar takdim etti.



Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER