“ENGELLİLER ÜMRANİYE MEYDANI’NDA BULUŞUYOR!”

Ümraniye Belediyesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Ümraniye Meydanı’nda “Tut Elimi, Geleceğim Olsun” başlıklı bir etkinlik düzenliyor.

“ENGELLİLER ÜMRANİYE MEYDANI’NDA BULUŞUYOR!”
ENGELLİLER ÜMRANİYE MEYDANI’NDA BULUŞUYOR!

Ümraniye Belediyesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ile ortaklaşa “Engelliler Haftası” münasebetiyle Ümraniye Meydanı’nda “Tut Elimi, Geleceğim Olsun” başlıklı bir etkinlik düzenliyor.

Cumartesi başlayıp, pazar günü de devam edecek olan etkinliklerde; zihinsel engelli çocuklar hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikler ile Ümraniyeliler’e unutulmaz bir gün yaşatacak. Meydanda kurulan 15 adet stant ile el emeği göz nuru ürünler, Workshop ve Empati Standı da halka açık olacaktır.

ZİÇEV Mevlana Parkı’nda toplanan engelliler, Çiftlik Sokak’tan bando eşliğinde Ümraniye Meydanı’na yürüyüş yapacaktır. Gün boyunca etkinliklerin devam edeceği programda; Ümraniye Belediyesi Engelliler Müziği Korusu dinletisi, Engelliler Tiyatro Grubu’nun hazırladığı tiyatro oyunu, semazen gösterisi, halk oyunları, modern dans, perküsyon, müzikal drama, grup dans ve zeybek gösterileri vatandaşlarla buluşacak.

Hazırladığımız etkinlik ile; engellilerin sahip oldukları engellere rağmen sosyal hayatta da var olabildiklerini göstermeyi amaçlıyoruz.



PROGRAM:


Tarih : 09.05.2015/ 10.05.2015
Saat : 13:00
Yer : Ümraniye Meydanı
Adres : Alemdağ Cad. Çarşı Mevki/ Ümraniye

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER