Tatilden güzel hediye mi olur!

14 Şubat bu yıl hafta içine denk geliyor ancak bu durum sevgilinize güzel bir sürpriz hazırlamanıza engel değil.

Tatilden güzel hediye mi olur!
 Tatilden güzel hediye mi olur!
14 Şubat bu yıl hafta içine denk geliyor ancak bu durum sevgilinize güzel bir sürpriz hazırlamanıza engel değil.

Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından tatilsepeti.com’un Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Sevgililer Günü için Sapanca, Abant ve Kapadokya’yı öneriyor. tatilsepeti.com üzerinden çok avantajlı fiyatlar sunulan bu bölgelerdeki otellerde, SPA keyfinden canlı müziğe uzanan programlarla unutulmaz bir gün geçirmeniz mümkün.

09.02.2017, İstanbul
Tatil denildiğinde aklımıza genellikle bulunduğumuz yerden birkaç günlüğüne uzaklaşmak gelir. Oysa bazen bir günlük tatiller çok daha unutulmaz anılar bırakabiliyor. Özellikle bu tatil, 14 Şubat gibi bir günde yapılıyorsa! Sevgililer Günü için Sapanca, Abant ve Kapadokya’yı öneren tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, bu güne özel programlar sunan oteller ve fiyat avantajları hakkında bilgi verdi.


Sapanca’da kendinizi şımartın
Sevgililer Günü’nü İstanbul’dan iki, Ankara’dan ise üç saatte ulaşılabilen Sapanca’da geçirmek isteyenler tatilsepeti.com’a özel indirimler ile iki kişilik odayı 182 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabiliyor. Mum ışığında akşam yemeğinden dinlendirici masajlara, oda süslemesinden ertesi sabah açık büfe kahvaltıya kadar birçok hizmet de, bu fiyata dahil ediliyor.




Abant’ta romantik gün
Doğanın kucağında huzurlu bir gün geçirmek isteyenler için Abant eşsiz bir seçenek. İki kişilik fiyatların 190 TL’den başladığı bölge otellerinde, leziz menüler ve canlı müzik ön plana çıkıyor. Dönüş yolunda Abant Gölü’nde romantik bir yürüyüş yapma imkanı da, bu bölgeyi romantik çiftler için daha cazip hale getiriyor.


Kapadokya sevgilileri çağırıyor!
“Böylesine özel bir gün için biraz daha uzağa gitmeye değer” diyenlerin adresi ise büyüleyici Kapadokya. Oda süslemesi, içecek servisi, ertesi gün odaya kahvaltı gibi ayrıcalıklar, tatilsepeti.com’a özel olarak iki kişi 110 TL’den başlıyor. Kapadokya’da yapılacak balon turunun fotoğrafları da, Sevgililer Günü albümünün ilk sıralarını süsleyerek bu keyifli anları taçlandırıyor.



Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER