TUZLA BELEDİYESİNDEN AHDE VEFA YEMEĞİ

TUZLA BELEDİYESİNDEN AHDE VEFA YEMEĞİ

TUZLA BELEDİYESİNDEN AHDE VEFA YEMEĞİ
Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı;Tuzla Belediyesinde görev yapmış olan eski Belediye başkanları, eski belediye başkan yardımcıları,eski belediye meclis üyeleri ve eski mahalle muhtarları adına Ahde Vefa yemeği düzenleyerek eski ve yeni seçilenleri buluşturdu.
 
Tuzla Belediyesi Semiha Kibar sosyal Tesislerinde verilen yemeğe 1963-1968 dönem belediye başkanı Sabri İş en eski belediye mensubu olarak katılırken, Milletvekili İdris Güllüce, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, eski ve yeni belediye meclis üyelerinin yanı sıra Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet de katılarak yemeği onurlandırdı.
 
Hepimizin Ortak Amacı Tuzla’ya Hizmet
 
Programda konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı;verilen bu yemekle Tuzla Belediyesine ve Tuzlaya hizmet etmiş olan bu değerli insanları bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yazıcı “Hangi siyasi partiden seçilirse seçilsin göreve gelen herkesin Tuzlaya hizmet etmek için gelmiştir. Sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımızı hızla, aralıksız sürdürmekteyiz.  Tuzla adına daha neler yapılabileceği hakkında sürekli istişareler yapmakta, projeler üretmekteyiz.” dedi. Başkan Yazıcı konuşmasında geçmiş dönemlerde görev yapmış olan meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte danışma komisyonu tarzında bir yapı oluşturma düşüncesi olduğunu ifade etti.
 

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet de yaptığı konuşmada Tuzla da birçok ilki gerçekleştiren Tuzla Belediye başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Tuzla’ya hizmet etmiş olan eski yeni tüm seçilenleri bir araya getirdiği için tebrik etti.

Tuzla nın 48 yıl önceki belediye başkanı olan Sabri İş yaptığı hizmet edenleri unutmayan Tuzla Belediye başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya teşekkürlerini sundu.Başkanlık yaptığı zamanki Tuzla ile şimdiki Tuzla arasında çok büyük farklar olduğunu ifade eden İş,  belediye başkanlığı dönemindeki anılarını anlattı.

Protokol konuşmaları sonrasında davetliler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER