Tuzla Belediyesinden 1. Köfte Şenliği

Tuzla Belediyesinden 1. Köfte Şenliği

Tuzla Belediyesinden 1. Köfte Şenliği
Tuzla’nın ilçe oluşunun 19. Yıldönümü münasebetiyle, Tuzla Sahilinde köfte şenliği yapılacak. Şenlikte yaklaşık 2 ton köfte, ekmek arası olarak halka ücretsiz dağıtılacak.

İstanbul’un en iyi köfte restaurantlarının barındıran Tuzla, İstanbul’un en gözde köftecilerini dünyaya duyurmak ve yemek turizminin merkezi haline gelmek amacıyla köfte şenliği düzenliyor 2 ton köfte’nin ücretsiz dağıtılacağı şenlikte; animasyon gösterileri, en hızlı köfte yeme yarışması, en lezzetli köfte yarışmaları yapılacak.

Tuzla’da hizmet veren 16 köfte restaurantının yer alacağı ve her firmanın ücretsiz ekmek arası köfte ve içecek dağıtılacağı Köfte Şenliği 28 mayıs Cumartesi günü 15,00 – 21,00 arası Tuzla Sahilinde gerçekleşecek. Bakan, milletvekililleri ve  birçok sanatçının  katılacağı Köfte Şenliği Rafet El Roman Konseriyle son bulacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şenliğin Tuzla’nın potansiyelinin ortaya çıkarılması ve tanıtılması yönünde atılan önemli bir adım olduğunu vurguladı. Tuzla’nın sahil bölgesinde onlarca köfte restorantlarının olduğunu, İstanbul’un birçok ilçesinde Tuzla’ya köfte yemeye geldiklerini ifade eden başkan Yazıcı, şenlikte kurulacak mangallarda vatandaşlara bedava köfte ikramı yapılacağını söyledi. Başkan Yazıcı İstanbul’da yaşayan herkesi Tuzlaya köfte yemeye davet etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER