ÖĞRETMENER KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

ÖĞRETMENER KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

ÖĞRETMENER KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER
Tuzla 3. Kültür Sanat Spor ve Bilim Günleri, birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Etkinliklerin 3. gününde İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde sahne alan ‘Tuzla Öğretmenler Korosu’ verdiği muhteşem konserle dinleyicileri mest etti.

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Deniz Harp Okulu Komutanı Kemalettin Gür ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla’nın eşleri ile katıldığı konserde profesyonel sanatçıları aratmayan öğretmenler, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nden nostaljik eserleri seslendirdiler.

Tuzla’da görev yapan öğretmenlerden oluşan topluluğun sunduğu koro ve solo eserlerin yanı sıra Zeybek ve Kafkas gibi yöresel halk danslarından gösteriler de büyük alkış aldı.

Türkiye’nin müzik kültürünü ve yöresel çeşitliliğini yansıtan yedi bölgeden en güzel eserlerin seslendirildiği konser sonunda Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet koroda emeği geçenleri tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti. Gecenin sonunda ayrıca Kaymakam Mümin Heybet, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Deniz Harp Okulu Komutanı Kemalettin Gür ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, öğretmenler korosu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER