Tuzla’ya Yaşlılar Evi Kurulacak

Tuzla'da Yaşlılar Evi yapacağız. Yaşlı vatandaşlarımızı sabah evinden alıp Yaşlılar Evi’ne getireceğiz, akşam yine evine bırakacağız.

Tuzla’ya Yaşlılar Evi Kurulacak
Tuzla’ya Yaşlılar Evi Kurulacak

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu yemeğine katılan  Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yaşlılar Evi kuracaklarını açıkladı. Başkan Yazıcı, “Yaşlı vatandaşlarımız, Tuzla’da kendini yalnız hissetmeyecek. Biz, yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlar için yemek düzenledi. Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Yaşlılar Komisyonu Başkanı Meral Özdemir ile 100’e yakın yaşlı vatandaş katıldı.

Yazıcı: Sizin İçin Ne Yapsak Azdır

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, yaşlı vatandaşları masalarında tek tek ziyaret etti, hal hatır sordu. Yazıcı çifti, yaşlılara karanfil hediye etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yemekte yaptığı konuşmada Yaşlılar Evi kuracaklarını müjdeledi. Yaşlı vatandaşlara hizmetin dini ve insani bir sorumluluk olduğunu hatırlatan Başkan Yazıcı, “Sizinle geçirdiğimiz her zaman bizim için çok kıymetli. Sizinle daha çok birlikte olacağımız, büyüklerimizin başta akranlarıyla bir araya geleceği Yaşlılar Evi yapacağız. Yaşlı vatandaşlarımızı sabah evinden alıp Yaşlılar Evi’ne getireceğiz, akşam yine evine bırakacağız. Yaşlı vatandaşlarımız, Tuzla’da kendini yalnız hissetmeyecek. Biz, yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

1 Yıldır İlk Kez Sokağa Çıktım!

Yemeğe katılan Nizamettin Acır isimli vatandaş, “1 yıldır sokağa çıkamıyordum. Sizin sayenizde dışarı çıktım.” diyerek Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

Program, Psikolog Şükran Çeken’in yaşlı vatandaşlarla sohbetiyle sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2013, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER