Tuzla’ya Organik Ürünler Çarşısı Geliyor

Tuzla Belediyesi’nden GDO’suz, katkısız, doğal ve organik gıda talep eden Tuzlalılar’a müjde! Tuzlalılar artık sadece organik ürünler satışı yapılacak bir çarşıya kavuşuyor. Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından hazırlıkları yürütülen “Organik Ürünler Çarşısı”nın, 2012 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Tuzla’ya Organik Ürünler Çarşısı Geliyor
Tuzla Belediyesi tarafından, Rauf Orbay Caddesi üzerindeki bin 500 metrekarelik alanda kurulacak olan organik ürünler çarşısı, doğal beslenmeye önem veren vatandaşların uğrak yeri olacak. Haftanın her günü hizmet vermesi planlanan çarşıda, kimyasal katkılar kullanılmamış, tamamen doğal şartlarda üretilen organik ürünler satılacak.

6 bölümde satış dükkanının yer alacağı çarşıda 24 saat güvenlik hizmeti bulunacak. Çarşıda, alışverişe gelecek vatandaşların tüm ihtiyaçlarına yönelik alanlar da yer alacak. Kafeterya, dinlenme alanları, mescit, süs havuzu, oyun parkı, kahvaltı alanları gibi ihtiyaçlara yönelik bölümlerin yer alacağı çarşı, ekolojik ve estetik zevklere hitap edecek dekorasyonlarla da süslenecek. Her gelir düzeyine hitap edeceği bildirilen çarşı, Tuzla halkının sağlık, lezzet ve ekonomik yaşantısına da katkı sağlayacak
İstanbul’da çok az yerde bulunan organik ürünler çarşısının Tuzla’da hizmete gireceğini öğrenen Tuzlalılar, çarşının hizmete girmesini sabırsızlıkla bekliyor.

AVM, ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER