Tuzlalılar Kıraç'la coştu

Tuzla Belediyesi, 3. hizmet yılını Kıraç konseri ile kutladı. Tuzla Kafkale Spor Kompleksi’nde gerçekleşen konsere Tuzla gençliğinin yanı sıra çevre ilçelerden de yoğun bir katılım olduğu gözlendi. Kalabalık yüzünden salona giremeyen çok sayıda Tuzlalı, Kafkale Spor Kompleksi önündeki dev ekrandan konseri izledi.

Tuzlalılar Kıraç'la coştu

Tuzla Belediyesi tarafından Kafkale Spor Kompleksi’nde düzenlenen "Tuzla Belediyesi 3. hizmet yılı Kıraç Konseri", Tuzlalılar tarafından beğeniyle izlendi. Konser saatinden önce salonu dolduran Tuzlalılara, konser öncesinde Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından halk dansları sunuldu. Birbirinden güzel yöresel oyunları izleyen Tuzlalıların coşkusu, Kıraç'ın salona girmesiyle doruk noktaya ulaştı. Şarkılarını seyircilerle birlikte söyleyen Kıraç, Tuzlalılardan tam not aldı. Çevre ilçelerden de konsere katılımın olması sanatçıya olan ilginin göstergesiydi. Kalabalık yüzünden salona giremeyen çok sayıda vatandaş, konseri spor salonu önündeki dev ekranlardan izledi.

Tuzla Belediyesi 3. Hizmet Yılı kutlamaları ile coşkulu bir gece geçiren Tuzlalılar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ettiler.

Kıraç Tuzla Bülteni'ni inceledi
Konser öncesi kuliste Tuzla Bülteni'ni inceleyen sanatçı Kıraç, Tuzla Belediyesi'nin yürüttüğü projeler hakkında bilgi aldı. Özellikle marina, nikah sarayı ve Şelale Park projelerini dikkat çekici ve heyecan verici projeler olarak niteleyen Kıraç, Başkan Dr. Şadi Yazıcı'yı oldukça başarılı bulduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2012, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER