Sosyal Medyada Halk Günü’ne Rekor Katılım

Sosyal medya uygulamalarının en yaygın olanları Twitter ve Facebook aracılığı ile ilk defa bir belediye başkanı halk günü düzenledi. 19:00 - 21:00 arası vatandaşların istek ve düşüncelerini alan, sorularını cevaplayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iki saat içerisinde yaklaşık 400 kişi ile konuşarak sosyal medya’da rekor kırdı.

Sosyal Medyada Halk Günü’ne Rekor Katılım
Twitter ve facebook üzerinden birebir vatandaşların sorularını dinleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya twitter üzerinden “evimize hoş geldin başkan” ile karşılayan sosyal medya müdavimleri, Başkan Yazıcı’ya iki saat boyunca sorular sordular, taleplerini ilettiler. Sadece Tuzla’da oturanların değil, twitter fenomenlerinin de katıldığı halk gününde soruların tamamına cevap veren Başkan Yazıcı, Sosyal Medya üzerinden halk günü düzenleyerek belediyemize halk günlerine gelemeyenlere twitter ve facebook  üzerinden bize direkt ulaşmalarını sağladık. İlk defa uygulanan “online halk günü”ne yoğun bir katılım oldu. Biz de halk gününe katılanların taleplerine cevap vermeye çalıştık” dedi.

Ülkemizde ilk çıkan bilgisayarlardan itibaren teknolojiyi çok yakından takip eden ve her yeni teknolojiyi ilk olarak kullanma tutkusuyla bilinen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, başkan seçildikten sonra güncel teknolojinin tüm imkanlarını belediye hizmetlerinde etkin bir şekilde kullanmaya başlamıştı.

Dijital ilan ve tanıtım panoları, tıkla konuş ve tıkla yaz uygulamaları, AKOS, mobil beyaz masa, okullara elektronik ölçme ve değerlendirme sistemi, öğrenciler için digiprotein (dijital yardımcı ders kaynağı), dijital kütüphane, iPhone, iPad ve android için e-belediye uygulamaları ve iDergi gibi teknolojinin sağladığı yeni kolaylıkları ilk olarak Tuzla halkının istifadesine sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın son uygulaması olan "Sosyal Medyada Halk Günü" ile vatandaşlar sosyal medya üzerinden kolayca başkana ulaşıyor, taleplerini iletiyorlar. Hiç bir prosedüre takılmadan ve hiç bir kısıtlama olmaksızın düşüncelerini, isteklerini ve sorularını direkt olarak twitter ve facebook üzerinde belediye başkanına bildiriyorlar.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2012, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109