ŞİMDİ YARDIM ZAMANI

Van’da hafta sonu meydana gelen deprem için Sultanbeyli yardım elini uzatıyor. Sultanbeyli Belediyesi, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde oluşturduğu Yardım Toplama Merkezi’ne vatandaşların yardımlarını bekliyor.

ŞİMDİ YARDIM ZAMANI
Van'da7,2 şiddetinde meydana gelen deprem, 250’nin üzerinde vatandaşın ölümüne, binlercesinin de yaralanmasına sebep oldu. Artçı sarsıntıların halen devam ettiği bölgede çok sayıda depremzede de evsiz kaldı.

Evleri yıkılan binlerce vatandaş, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. Deprem anından beri tüm Türkiye,imkânlarını Van için seferber etti.

Sultanbeyli’den yardım eli…

Vanlı depremzedeler için aralıksız süren yardım faaliyetlerine Sultanbeyli Belediyesi de katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ni “Yardım Toplama Merkezi” olarak vatandaşlarına duyuran belediye, toplanan yardımları hızlı bir şekilde Van’a ulaştırmayı planlıyor.

Depremzedelere yardım etmek isteyenler vatandaşlar Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde oluşturulan Yardım Toplama Merkezi’ne gelerek yardımlarını bırakabilirler. Merkeze yardımları ulaştıramayacak vatandaşlar dilerlerse 564 13 14 numaralı telefonu arayarak yardımların evden alınmasını sağlayabilirler.

GOOGLE DEPREMZEDELERE HİZMETİNDEN YARARLANMAK İÇİN TIKLA

VAN DEPREMİ VİDEO İÇİN TIKLA

VAN DEPREMİ FOTOLARI İÇİN TIKLA

KANDİLLİ RASATHANESİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

DEPREM MÜHENDİSLİĞİ İÇİN TIKLA

ASTRONOMİ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER