Şifa Mahallesi Prestij Caddesine Kavuştu

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nin ana arterlerinden olan İnönü Caddesi’ni yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan ve led sistemle ışıklandırılan cadde, prestij kazandı.

Şifa Mahallesi Prestij Caddesine Kavuştu
Tuzla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şifa Mahallesi İnönü Caddesi’nde yaptığı çalışmaları tamamladı. Ekipler, İnönü Caddesi’nde 200 cm.lik 85 metre ve 400 cm.lik 195 metre olmak üzere toplam 280 metre yağmur suyu kanalı döşeyerek altyapı eksiğini tamamladı. Caddenin üstyapı çalışmalarında ise 1.238 metre mineral yüzeyli bordür ve 1.883 m2 mineral yüzeyli parke taşı döşendi.

Caddeye dökülen 8.064 ton asfalt ile çalışmalar tamamlandı. Tuzla Belediyesi, aynı caddede 31 adet aydınlatma direği de koyarak caddenin yeni görünümüne son şeklini verdi.

Caddenin çalışmalardan önceki hali ile bugünkü hali arasında ciddi bir fark oluştuğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Şifa Mahallesi sakinlerine verdiğimiz sözü tuttuk. İnönü Caddesi’ndeki prestijli cadde uygulaması ile bölge yeni bir renk, taze bir soluk kazandı.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER