Mutlu aile, mutlu toplum

Tuzla Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutlu Aile Projesi’nin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Mutlu aile, mutlu toplum
Mutlu aile, mutlu toplum

Tuzla Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutlu Aile Projesi’nin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Tuzla Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kapanış toplantısına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, milletvekilleri, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı katıldı.

Toplantının açılışında proje ile ilgili yapılan çalışmaların aktarıldığı bir sunum gerçekleştirilirken, sırasıyla Kaymakam Heybet ve Belediye Başkanı Yazıcı, birer konuşma yaptılar.

Bu konuşmalardan sonra kürsüye gelen Vali Mutlu, güzel bir ilçede güzel projelere imza atıldığını dile getirirken, "Bu projenin hem bitişine hem de başlangıcına tanıklık ediyoruz. O nedenle projenin adı gibi mutlu bir aile için çalışırken, mutlu bir ortamda toplandık. Bu projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca projede Kalkınma Ajansı olarak bizim de katkımızın bulunması mutluluk verici ve bundan sonraki süreçte de bu desteklerimizi arttırmaya devam edeceğiz. Mutlu aile, mutlu toplumun ve devletin gücünün en temel dayanağıdır. Aile mutluysa, toplum mutlu ve devlet güçlü oluyor. Aile mutsuzsa, bireyler de mutsuz oluyor ve maalesef sonu boşanmalarla biten tablolar yaşanıyor. Eşlerin ayrılması ve çocukların sokaklara düşmesine kadar varan kötü sonuçlar doğurabiliyor. Dolayısıyla bu konuda mutlaka ve mutlaka üzerinde durmamız gereken şey aileyi mutlu tutabilmektir" şeklinde konuştu.

Vali Mutlu’dan sonra, konuşmacı olarak Bakan Şahin kürsüye çıktı. Bakan Şahin, projede amaçlarının doğumdan ölüme kadar yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında olmak olduğunu, yaşlısı genciyle, erkeği kadınıyla herkese dokunabilme anlayışı içerisinde olduklarını belirtti.

Program, projeye katkısı olan kişilere teşekkür plaketi ve bedensel engelleri olan kişilere akülü sandalye verilmesi ile son buldu.



Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2013, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109