Avrupa Şampiyonu'ndan Şadi Yazıcı'ya ziyaret

WAKO Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan sporcumuz Kenan Günaydın, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Avrupa Şampiyonu Günaydın, çalışmalarında en önemli desteği veren Başkan Yazıcı'ya teşekkür etti.

Avrupa Şampiyonu'ndan Şadi Yazıcı'ya ziyaret
Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda, erkekler 67 kiloda mücadele eden Tuzla Belediye Spor Kulubu sporcusu Kenan Günaydın zorlu maçları başarıyla tamamlayarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Şampiyonadaki başarısıyla takdir toplayan sporcumuz Kenan Günaydın, 1. Turda Slovakyalı Miroslav Madzini'yi, 2. Turda Ukraynalı Volodymyr Demchuk’u, 3. Turda Fransız Boris Essere‘yi, 4. Turda Rus Shamil Abdulmedzhidov’u ve 5. Turda da Belaruslu Andrei Khamionak'ı yenerek Avrupa Şampiyonluğuna uzandı.

Dünya Şampiyonluğu Sözünü Verdi


Tuzla belediye Spor Kulübü yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür eden Şampiyon sporcumuz Kenan Günaydın, hazırlıklarını sürdürdüğü Dünya Şampiyonası'nda da birincilik hedefiyle mücadele edeceğini ifade etti.

Şampiyon sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, Avrupa Şampiyonasında Milli Marşımızı söyleten ve ülkemizi başarıyla temsil eden Kenan Günaydın'la gurur duyduğunu ifade ederek, Tuzla Belediye Spor Kulübü sporcularının Avrupa ve Dünya Şampiyonalarındaki başarılarından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Yazıcı, yakında yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda da sporcularımızdan şampiyonluk beklediğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER