Şener Şen, Tiyatroya geri dönüyor

Şener Şen, 14 yıl aradan sonra tiyatroya ‘Zengin Mutfağı’ ile geri dönüyor.

Şener Şen, Tiyatroya geri dönüyor

 Şener Şen, Tiyatroya geri dönüyor

 Şener Şen, 14 yıl aradan sonra tiyatroya  ‘Zengin Mutfağı’ ile geri dönüyor.

Ataşehir Metropol İstanbul’daki yeni yerinde yeni sezonu karşılayan ‘DasDas’ bu hafta yıldız isimlerin yer aldığı yepyeni tiyatro oyunlarını, dikkat çekici konser ve stand up gösterilerini sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Şener Şen 14 yıl aradan sonra tiyatroya DasDas Sahne’de ‘Zengin Mutfağı’ oyunu ile geri dönüyor. 1978’de ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı, Türk Tiyatrosu’nun ölümsüz klasiklerinden ‘Zengin Mutfağı’ 20 Aralık Perşembe günü tiyatroseverlerle buluşacak. İlk oyundan hemen birkaç gün sonra 24 ve 25 Aralık günlerinde de yeniden DasDas’ta sahnede olacak.

Bu yıla Sultan-ı Yegah kartal escort yorumuyla başlayıp 8 konserlik bir ABD turnesinden yeni dönen mor ve ötesi ve yeni kayıtlar üzerinde çalışmaya başlayan Türkiye’nin en güçlü seslerinden Koray Candemir 22 Aralık akşamında ‘DasDas’ın yeni mekanının ilk büyük konseriyle müzikseverlerle buluşacak.

22. İstanbul Tiyatro Festivali’nde prömiyerini yapan, Tom Basden’in kaleminden çıkan, ‘DasDas’ prodüksiyonu ‘Timsah’ oyunu 23 Aralık Pazar günü ve 28 Aralık Cuma günü yeniden sahnede olacak. Başarılı oyuncular Erkan Avcı, Ferit Aktuğ Hazal Türesan veÖzgün Aydın’ın rol aldığı oyun gösteri toplumunun sistemle el sıkışmayı seçen aktörleriyle, bir timsahın karnından hesaplaşıyor.

10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, kendi odasından yaptığı talk şovları bir adım öteye taşıyarak seyirci karşısına çıkıyor ve plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına kadar kendine has üslubuyla saçmalıyor. Kaan Sekban Saçmalar 26 Aralık Çarşamba akşamı ilk kez DasDas Sahne’nin yeni mekanında sevenleri ile buluşacak.

‘DasDas’ın geçtiğimiz sezon kapalı gişe olan oyunu ‘Joseph K.’ yeni mekanında da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 27 Aralık akşamı yeniden sahnede olacak, Kafka’nın ‘Dava’ adlı eserinden uyarlanan oyunda Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın rol alıyor. Oyunda Joseph K. Franz Kafka’nın yüz yılı devirmesine rağmen zaman aşımına uğramayan Dava’sının yeniden görülmesi için modern dünyanın labirentlerine bırakılıyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:42

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109