BİZE BİR HALLER OLDU

Akıp giden hayatın yoruculuğuna ve tek düzeliğine karşı stres atmak için eğlenceli bir oyun arıyorsanız BİZE BİR HALLER OLDU size ilaç gibi gelecek

BİZE BİR HALLER OLDU
BİZE BİR HALLER OLDU   

Kurulduğu günden itibaren, on iki yıldır sadece kabare tarzında oyunlar sahneleyen KABARE DEV AYNASI TİYATROSU yine güncel olayları hicvederken eğlendirmeye devam ediyor.


İnsanın insana, insanın doğaya, insanın hayvana değer verdiği, sözün senet olduğu günlerden, ikiyüzlülüğün, kaypaklığın, kurnazlığın, pişklinliğin alıp yürüdüğü, doğanın yağmalandığı, şiddetin kanıksandığı günlere nasıl geldik?

Yozlaşan toplumsal hayatımıza şaka gözlüğüyle bakarak en ciddi sorunlarımızı bile eğlenceli bir halde sahneye getiren KABARE DEV AYNASI TİYATROSU yeni oyunu BİZE BİR HALLER OLDU 'yla yine sahnede sıcacık, doğal ve dostane hava yaratmayı başarıyor.

Akıp giden hayatın yoruculuğuna ve tek düzeliğine karşı stres atmak için eğlenceli bir oyun arıyorsanız BİZE BİR HALLER OLDU size ilaç gibi gelecek.ALİ ERDOĞAN'ın yazıp yönettiği oyunda ALİ ERDOĞAN, SİBEL ERKAN, MERDAN KARDAN, MERİÇ EROĞLU, ÇAĞLA ŞADOĞLU rol alıyorlar. Işık - Ses - MURAT KIZILKAYA, Dekor Uygulama : ERTAN ÖZGÜL.


27 Nisan Cumartesi
20:30 Kadıköy Halk Eğitim Merkezi
biletler ve bilgi 535 255 58 55

Tüm İnternetsonhaber okuyucularına indirim sağlanacaktır.
Rezervasyon ve bilgi  0535 255 58 55



AYRINTILI BİLGİ VE BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2013, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER