Web Nedir?

Web Tasarım Nedir? web'in tanımı

Web Nedir?
Web Tasarım Nedir?

Bireysel yada Kurumsal olarak ürün ve hizmetlerin internet ortamında yayınlanmasıdır. Birbirinden farklı binlerce web tasarımı olsa da en iyi web tasarım firmayı ya da bireyi en iyi tanıtan ve arama motorları için en iyi şekilde optimize edilmiş web tasarımdır.
 
Profesyonel web tasarımcıları tasarımlarında mümkün olanın en iyisini takip etmek ve kullanmak gayreti içinde olmalıdır. Bir sitenin tasarım standartlarına, düşünce estetiğine, teknolojiye yakınlığına önem vermek gerekir. Bir tasarımcı tasarım yaparken var olan birçok bakış açısından da azami ölçüde yararlanmalıdır. Örneğin; web sitesini tasarladığı zaman sadece Microsoft Internet Explorer’da görüntüler ve Mozilla Firefox, Netscape ya da Apple Safari gibi tarayıcıları hesaba katmazsa bu davranışıyla kullanıcıları kendinden uzaklaştırmış olacaktır.
 
"Web sitesi en ucuz reklam aracıdır"
Bir web sitesi ürünün satmak isteyen bir firma ya da birey için diğer reklam yöntemlerine göre en ucuz kanallardan biridir. Bir web sitenizin olmasını, 7/24 hizmet veren bir şubeye sahip bir firma olarak düşünebilirsiniz.
 
Müşterileriniz ya da milyonlarca internet kullanıcı size her an ulaşabilir. Detaylı bir şekilde değerlendirildiği taktirde böyle büyük bir işin size ne kadar az maliyet çıkardığını görebilirsiniz. Sizi gerçekten yansıtan bir web sitesi sahibi olmanız elinizde var olabilecek en iyi tanıtım aracıdır.

ATAŞEHİR WEB TASARIM 0505 427 44 77

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2013, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER