Pardus 2013 İndir

Güçlü bir arama motoruyla desteklediğimiz portalda forum, blog, wiki, haberler gibi dinamik uygulamalar bulunmaktadır. Portalda sağlanan onlarca farklı işlevsel uygulamaya paralel olarak istekleriniz doğrultusunda yeni uygulamalar ekleyeceğiz.

Pardus 2013 İndir
Pardus Portal'a hoş geldiniz!
 
Portalın sizlerin katkılarıyla  kısa zamanda  ve hızla gerçek bir sosyal ortam, bilgi tabanı ve kaynaşma ortamı olacağına inanıyoruz!
 
Güçlü bir arama motoruyla desteklediğimiz portalda forum, blog, wiki,  haberler gibi dinamik uygulamalar bulunmaktadır. Portalda sağlanan onlarca farklı işlevsel uygulamaya paralel olarak istekleriniz doğrultusunda yeni uygulamalar ekleyeceğiz.
 
Pardus Portal başlangıçta aşağıdaki alt bölümlerden oluşmaktadır :
 
Libre Ofis Portalı: Libre Ofis uygulamaları ile son haberlerin, TÜBİTAK-ULAKBİM ve paydaşlarımızın ürettiği belge ve bilgilerin yanısıra Libre Ofis'le ilgili sorularınızı ve cevaplarını bulacağınız alt portaldır. Siteye üye olmaya gerek olmaksızın tüm kullanıcılar  bu portaldan faydalanabilecektir.
 
Geliştirici Portalı: Pardusa katkı yapmak isteyen ya da halen katkıcı olan paydaşlarımızın kullanacağı portaldır. Portalın genel bilgileri herkes tarafından görülebilecek, özel bilgileri sadece katkıcılarımız ve geliştiricilerimiz tarafından kullanılıp, paylaşılabilecektir.

Kurumsal Portal: Kamu ve KOBİ kullanıcılarımız için hazırladığımız portaldır. Genel sayfalarındaki haber ve içerikler tüm kullanıcılarımız tarafından erişilebilecek olup, kamu kullanıcılarımız için ayrı bir sosyal platform olarak tasarlanmıştır.
 
Çözüm Ortakları Portalı: Bireysel ya da kurumsal çözüm ve göç ortaklarımız için hazırladığımız Portal'dır.
 
Bilgiye daha kolay ve özel ulaşılması amacıyla bu alt portallar yapılmıştır. Arama motoruyla nerde olursanız olun tüm alt portal içerikleri de aranacak ve size sunulacaktır. İçeriği görmek isteyen kullanıcılarımızın üye olmaları gerekmez. Üye olan tüm kullanıcılarımız sorular sorabilir, forumlara katılabilir, forumlardaki soruları cevaplayabilir.

Pardus Kurumsal GNOME ya da KDE sürümünü sizler de kullanabilirsiniz. Kurumsal sürüm içerisinde ev kullanıcılarının kullanabilecekleri çok sayıda uyguluma bulunmaktadır. İhtiyacınız olan ilave uygulamaları da (Synaptic Paket Yöneticisi ile) kurarak kendinize özel bir Pardus oluşturabilirsiniz.

Pardus indirme bağlantısı:

 ftp://ftp.ulakbim.gov.tr/pub/Pardus2013/

 Alternatif indirme bağlantıları:

 ftp://depo.pardus.org.tr/iso/guncel

 TORRENT İndirme Linkleri:

 KDE 32Bit

KDE 64Bit

GNOME 32Bit

GNOME 64Bit

TÜBİTAK-ULAKBİM

YÖK Binası B5 Blok
06539 Bilkent / ANKARA
TÜRKİYE

 //www.ulakbim.gov.tr



Daha Büyük Görüntüle

PARDUS 2013 İNDİRMEK İÇİN TIKLA

PARDUS 2013 VİDEO İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2013, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER