Obama'ya şikayet; ' Bu Video oyunu eşcinsel yapıyor-muş!'

Oyunlarla ilgili çok şikayet duyduk ama hiçbiri bu kadar ''uçuk'' değildi. İşte ''eşcinsel yapan'' oyun! Bu oyun eşcinsel yapıyor-muş!

Obama'ya şikayet; ' Bu  Video oyunu eşcinsel yapıyor-muş!'

Oyunlarla ilgili çok şikayet duyduk ama hiçbiri bu kadar ''uçuk'' değildi. İşte ''eşcinsel yapan'' oyun!
Bu oyun eşcinsel yapıyor-muş!

Video oyunlarıyla ilgili bugüne kadar çok şey yazılıp çizildi. Çocukları kötü yönde etkilediği iddia edilen şiddet içerikli oyunlarçok sık gündeme geldi. Ancak bu kez bir oyunun bir oyuncuyu gay, yani eşcinsel yapabilme "ihtimalinden" bahsediliyor.

ABD'de Beyaz Saray'ın resmi web sayfasında çok ilginç bir şikayet göze çarpıyor. Şikayeti yapan kişi, Obama'dan derhal "The Elder Scrolls: Skyrim" isimli oyunun yasaklatılması ve hatta internet üzerindeki tüm içeriğinin yok edilmesi gerektiği görüşünü savunuyor. Bunun sebebi olarak da oyunun Amerikan gençlerinin ruh sağlığını olumsuz etkilemesini ve eşcinselliğe özendirmesini gösteriyor.

Bu şikayetin altında muhtemelen, yapımcı şirket Bethesda Softworks'ün Skyrims'de eşcinsel evlililiğe onay vermesi yatıyor. Ama bir oyunun bir insanı eşcinsel yapabileceği, bizce oldukça "uçuk" bir iddiadan başka bir şey değil...                    Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER