Google Translate Kameralı Çeviri, İOS ve Android Cihazlar İçin İndir

Google Translate Kameralı Çeviri ile İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Fransızca dillerini destekleyen bu özellik artık Türkçe olarak da kullanılabilecek.

Google Translate Kameralı Çeviri, İOS ve Android Cihazlar İçin İndir
Google Translate Kameralı Çeviri, İOS ve Android Cihazlar İçin İndir

Google Translate Kameralı Çeviri Hizmeti
- İOS ve Android Cihazlar İçin - Google translate den ingilizce'den türkçe çeviri yi seçin ve ''eğitime'' hakkında merak edilen detaylar haberimizdedir.Google Translate, sisteme entegre edilen özelliği sayesinde fotoğrafı metne dönüştürerek anında bunları istenilen dile çevirebiliyor.

Google çeviri hizmeti Google Translate yeni güncellemelerle kullanıcılarının karşısına çıktı. Yeni hizmet ile Google çeviri hizmetinde internet bağlantısının kişileri sınırlamasını ortadan kaldırıyor.  Google Translate kameralı çeviri hizmeti nedir? Google Translate, sisteme entegre edilen özelliği sayesinde fotoğrafı metne dönüştürerek anında bunları istenilen dile çevirebiliyor. İOS ve Android Cihazlar İçin Google Translate Uygulaması İndir.

Google Translate uygulamasını İOS ve Android cihazlar için aşağıda verdiğimiz linkten indirebilirsiniz.

Google Translate ekibi, 27 dilde çeviri yapan yeni uygulamalarını test etti ve sorunsuz çalıştırdı.

İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Fransızca dillerini destekleyen bu özellik artık Türkçe olarak da kullanılabilecek.

Uygulama Play Store'da "Google Çeviri" adıyla yer alıyor.

Google Translate'in özellikle yurtdışına seyahat edenlerin işini kolaylaştıran uygulaması Türkçe dahil 20 yeni dil desteği kazandı.

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın çeviri servisi Google Translate, sisteme entegre edilen özelliği sayesinde fotoğrafı metne dönüştürerek anında bunları istenilen dile çevirebiliyordu.

Geçtiğimiz aylarda kullanıma giren ve ilk etapta İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Fransızca dillerini destekleyen bu özellik artık Türkçe olarak da kullanılabilecek.

28 Nisan 2006 tarihinde kullanıma giren Google Translate, 90 dilde hizmet sunuyor.



İNTERNET BAĞLANTISI GEREKLİ DEĞİL

Google çeviri hizmeti Google Translate yeni güncellemelerle kullanıcılarının karşısına çıktı. Yeni hizmet ile Google çeviri hizmetinde internet bağlantısının kişileri sınırlamasını ortadan kaldırıyor.

Özellikle yurtdışına çıkan kişilerin restoranlardaki menüleri ve şehirlerdeki adres tabelalarını anında istenilen dile çevirebilmelerine imkan sağlayan Google Translate'in uygulaması için internet bağlantısı da gerekli olmayacak.

Böylece kullanıcılar yurtdışında pahalı olan internete girmek zorunda kalmayacak. Uygulama gerçek zamanlı konuşma çevirisi de yapabiliyor. Popüler dillerdeki canlı konuşmalar anında tanınıyor ve bunlar anında metin olarak istenilen dile çeviriyor.

iOS VE ANDROID'DE KULLANILABİLİYOR

Bu uygulamayı Türkçe olarak akıllı cihazlarında kullanmak isteyen kişilerin tek yapması gereken iOS ve Android marketteki güncellemeyi akıllı cihazlarına yüklemek ve kullanmak.

Android Cihazlar İçin Google Translate Uygulaması İndir-Tıklayın

İOS Cihazlar İçin Google Translate Uygulaması İndir-Tıklayın

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER