Android için Akıllı Müzik Uygulamaları

Artık neredeyse tüm akıllı telefonlar MP3 başta olmak üzere FLAC, AAC gibi pek çok müzik uzantısını çalabiliyorlar. Peki daha fazlasını isteyenler ne yapmalılar

Android için Akıllı Müzik Uygulamaları
Android için Akıllı Müzik Uygulamaları

Artık neredeyse tüm akıllı telefonlar MP3 başta olmak üzere FLAC, AAC gibi pek çok müzik uzantısını çalabiliyorlar. Peki daha fazlasını isteyenler ne yapmalılar?

Günümüzdeki akıllı telefonların çoğu, başarılı bir şekilde telefon içerisindeki müzikleri oynatabiliyorlar. Ama her kullanıcının istekleri aynı olmamakla beraber, çok daha üst seviye istekler olabiliyor.

Telefonunuzda ekolayzır ayarı yok mu?

Örnek vermek gerekirse Samsung Galaxy S3'ün dahili müzik oynatıcısı, kulak zevkinize göre ekolayzır ayarı yapmanıza imkan tanıyor. Fakat HTC'nin One ailesindeki telefonlarda ekolayzır ayarı yapamıyorsunuz. Önceden hazırlanmış olan Beats profiline göre müzikleri dinleyebiliyorsunuz.

Kısacası ekolayzır ayarı bulunmayan cihazlarda, özgürce ses ayarı yapmanız için PowerAMP adlı yazılımı öneriyoruz. Ekolayzır ayarlarının yanında bas ve tiz ton ayarlamaları, stereo genişletme gibi pek çok ses ayarını yapan bu program, ayrıca hangi klasörlerdeki müzikleri çalmak istediğinizi seçme imkanı da sunuyor.

Android için PowerAMP'ı buradan indirebilirsiniz.

Şarkının sözlerini aramak için uğraşmayın

Yabancı bir müzik dinliyorsunuz ve şarkının bazı yerlerindeki sözlerinden emin olmak istiyorsunuz. Türkçe çevirme modu olmasa da MusiXmatch uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Bu programda ekolayzır ayarı yapılmasa da, albüm fotoğraflarını detaylı göstermesi ve şarkı sözlerini anlık olarak takip edebilmesini sağlamasıyla dikkat çekiyor.

Android için MusiXmatch uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Bilgisayarda Winamp kullanıyorsanız, telefondan kontrol edin!

Bilgisayarınızda Winamp kullanıyorsanız, telefondan da Winamp'ı kontrol edebiliyorsunuz. Winamp üzerinden de farklı bir deneyim elde edebilirsiniz.

Android için Winamp'ı buradan indirebilirsiniz.


Akıllı müzik uygulamaları için verdiğimiz örneklerin daha fazlasına video rehberimizden ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2013, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER