Android 2.2 İşletim Sistemi

Android, Google tarafından oluşturulmuş tek cep telefonu işletim sistemidir.

Android 2.2 İşletim Sistemi

Android 2.2 İşletim Sistemi

Google’dan Lider mobil platform - Google'ın Android™ işletim sistemi cep telefonunu pazarının manzarasını değiştirmektedir. En son sürüm Android™ 2.2, cep telefonu ortamını çok daha iyi bir hale getirmek için düzinelerce yeni özellik sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Android nedir?

Android, Google tarafından oluşturulmuş tek cep telefonu işletim sistemidir. Cep telefonu cihazınızı cep boyutunca bir bilgisayara dönüştürür. Android tam bir web tarayıcısı ve Internette sörf yapma, Android™ Pazarı ile Gmail ve Facebook da dahil olmak üzere 150 000'den fazla uygulamaya erişme ve oyun oynama, müzik dinleme, video izleme, telefonunuzdan metin mesajları gönderme ve arama yapma özellikleri ile tedarik edilir.

Android açık kaynaklı yazılımdır, yani isteyen herkes işletim sistemini daha iyi bir hale getirebilir. Bu şekilde, yalnızca Google geliştiricilerinin bilgilerinden değil, yanı zamanda üçüncü taraf geliştiricilerin bilgilerinde de yararlanabilirsiniz. Mevcut Android telefonunuzu 2,2’ye yükseltebilir, fazladan tek kuruş ödemeden aynı özellikleri elde edebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2013, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER