Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi YENİ DÖNEME HIZLI BAŞLADI

Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi YENİ DÖNEME HIZLI BAŞLADI

Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi  YENİ DÖNEME HIZLI BAŞLADI
KENT KONSEYİ YENİ DÖNEME HIZLI BAŞLADI
Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi, son genel kurul toplantısında seçilen yeni başkan ve yürütme kuruluyla birlikte çalışmalarına hız kattı.

Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi, Ocak ayında yapılan genel kurul toplantısında, yeni yönetimini belirledi ve yeni dönem çalışmalarına başladı. Yeni dönemde Belediye Başkan Danışmanı Reşat Atalar’ın başkanlığını yürüteceği Kent Konseyi, çalışmalarını haftalık yürütme kurulu toplantıları ile belirliyor.
Her hafta Salı günleri Atalar başkanlığında bir araya gelen kurul üyeleri, ilk toplantıda Kent Konseyi genel sekreterini seçti. Toplantıda alınan kararla, Belediye Başkan Danışmanı Av. Görgün Özcan, Kent Konseyi genel sekreterliğine getirildi.

Bugüne kadar toplam 4 toplantı yapan kurul, ilçenin ihtiyaçlarını tartışarak yapılabilecek çalışmaları ve projeleri değerlendiriyor. Yürütme kurulunun aldığı kararlar arasında, kültür-sanat, eğitim, engelliler ve çevre sorunları çevre düzeni ve trafik çalışma gruplarının kurulması ve ilçedeki idari kurumların, STK’ların  ve Kent Konseyi Genel Kurul üyelerinin ziyaret edilmesi yer alıyor.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Başkan Danışmanı ve Kent Konseyi Başkanı Reşat Atalar, Başkan Danışmanı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Görgün Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Başkan Danışmanı ve Kadın Meclisi Başkanı Ebru Ateş, Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Orhan Kumru, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Arife Yavuz, Gençlik Meclisi Başkanı Erkan Dinç ve Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Zöhre Diler’den oluşuyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER