SULTANBEYLİ’YE YATIRIM YAĞIYOR

TEM bağlantı yolu, hızlı tren, üçüncü köprü gibi büyük projelerin önemli noktalarında yer alan Sultanbeyli, her geçen gün yatırımcının dikkatini biraz daha çekiyor.

SULTANBEYLİ’YE YATIRIM YAĞIYOR
Tuna GYO, Sultanbeyli Alışveriş Merkezi’nin temellerini Kaymakam Mehmet Ceylan ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katıldığı törenle attı.

TEM bağlantı yollarının açılmasıyla şehre olan bağlantısı kuvvetlenen Sultanbeyli, üçüncü köprü ve hızlı tren gibi projelerin önemli noktalarında yer almasıyla ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığıyla bölgenin dikkat çeken ilçelerinden biri halini aldı. İlçede son dönemde konutlar, iş merkezleri, otel ve fabrika inşaatları gözle görülür biçimde artmaya başladı.

Bu yatırımlardan biri de Tuna GYO’nun alışveriş merkezi projesi. 120 bin metrekarelik bir alanda İstanbul’un, hatta Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olması planlanan projenin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katıldı.

Keskin yaptığı konuşmada, Sultanbeyli’nin kamu kurumlarında, okullarında, ulaşımında, cadde ve sokaklarında yaşadığı gelişimi ilçeye gelen büyük yatırımlarla da hissettiğini söyledi ve “Son dönemde yükselen konutlar, fabrikalar, otel ve iş merkezleri bunun bir göstergesi. Bu anlamda ilçemize katma değer kazandıran ve ilçemiz ekonomisine katkı sunan tüm yatırımcılara teşekkür ediyorum. Önemli projelerin odak noktasında yer alan Sultanbeyli’de, bizler bu hızla çalışmaya devam ettiğimiz müddetçe bu gelişim atağı sürecek.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2012, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER