SULTANBEYLİLİLER BAŞKAN KESKİN’LE HALK GÜNÜNDE BULUŞTU

Başkan Hüseyin Keskin, Halk Günü’nde Sultanbeylililerle bir araya geldi. Halk gününde Başkan Keskin'le yüz yüze görüşme imkanı bulan Sultanbeylililer, Başkan Keskin’le sohbet edip sıkıntılarını anlatırken, bazı vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

SULTANBEYLİLİLER BAŞKAN KESKİN’LE HALK GÜNÜNDE BULUŞTU
Başkan Hüseyin Keskin, düzenlenen ‘Halk Günü’ programı çerçevesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Keskin, Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürlüklerinin katıldığı Halk Günü’nde vatandaşlar bir yandan Başkan Keskin’le sohbet ederken diğer yandan sorunlarını anlatıp çözüm konusunda yardım istediler.

Halk gününde Başkan Keskin'le yüz yüze görüşerek sorunlarını ve ihtiyaçlarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Keskin’e her türlü sıkıntılarını anlatma imkanı buldular. Bazı vatandaşlar da belediyenin yaptığı çalışmalara teşekkür etmek için Halk Günü’ne katıldı.

VATANDAŞLARIMIZIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR


Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Halk Günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı bulduklarını söyleyerek, ellerinden gelen imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirtti.

Keskin, "Halk günlerinde vatandaşlarımızla buluşup onların her türlü sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve şikayetlerini ileten insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da onların bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2012, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER