Sultanbeyli Aile Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi hizmete girdi

Ben de Varım Projesi’nin atölyelerinin uygulanacağı Sultanbeyli Aile Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi yapılan törenle hizmete girdi.

Sultanbeyli Aile Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi hizmete girdi
Sultanbeyli Aile Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi hizmete girdi

Ben de Varım Projesi’nin atölyelerinin uygulanacağı Sultanbeyli Aile Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi yapılan törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, açılışta yaptığı konuşmada, gençlere yeni imkanlar sunduklarını vurguladı. 

 “Gençlerimize Yeni İmkanlar Sunuyoruz”
İstanbul kalkınma ajansından hibe alan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumayı hedefleyen Ben de Varım projesinin atölyelerinin açılışı gerçekleşti. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Gençlerimize birçok alanda yeni imkanlar sunuyoruz. Sayısını hızla artırdığımız gençlik merkezlerimizi ilçemizin geneline yaymaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz okullardan arta kalan zamanlarını gençlik merkezlerimizde verimli olarak değerlendirsin istiyoruz. Gençlik merkezlerimizde sunduğumuz eğitimleri çeşitlendirmeye çalışıyoruz. Projemiz kapsamında burada sinema, 3d grafiti, dijital seslendirme atölyesi, yazarlık, drama, şehir fotoğrafçılığı ve ben de varım atölyesi faaliyet gösterecek. Ben de varım atölyesinin içinde ayrıca sosyal girişimcilik, proje eğitimleri ve sosyal sorumluluk eğitimleri verilecek” dedi. 
Gençlere herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade eden Başkan Keskin, “Gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Bizler gençlerimize sahip çıkmazsak maalesef farklı çıkar grupları gençlerimiz üzerinde hesap yapıyor. Kimileri madde bağımlısı oluyor, kimileri teröre bulaşıyor. İşte bizler gençlerimizi kuşatan bu çemberi artık kırmalıyız ve onları öz değerlerimizle yetiştirmeliyiz. Milli değerlere sahip, yüreği iman ve vatan sevgisiyle dolu bireyleri ülkemize kazandırmalıyız. Hiç bir fark gözetmeden tüm gençlerimize kucak açmalı, onların dertleriyle dertlenmeliyiz” şeklinde konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar da yaptığı konuşmada projenin çok önemli olduğunu kaydederek, SARDEM ve atölyelerinin çok yararlı olacağına inandığını söyledi. 
Konuşmaların ardından Başkan Keskin açılışı gençlerle yaptı ve onlarla birlikte merkezi gezdi. 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER