NESİLLER BULUŞMASINA TORUNLAR DA KATILDI

Sultanbeyli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Merkezinin ortaklaşa düzenlediği “NESİLLER ARASI KADIN ETKİLEŞİMİ” adlı proje farklı kuşakları buluşturmaya devam ediyor. Proje kapsamında bu ay üniversite öğrencileri ile Sultanbeyli’nin anneanne, babaanne ve torunlarından oluşan üç kuşak bir araya geldi.

NESİLLER BULUŞMASINA TORUNLAR DA KATILDI

Sabancı Üniversitesi öğrencileri, Sultanbeylili nineler ve torunlarıyla buluştu.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Sultanbeylili nineler ve Sabancı Üniversitesi öğrencilerinin buluşmasının ikinci toplantısı Belediye Büyük Salon’da gerçekleşirken, buluşmaya Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülten Teoman da katıldı.

Toplumsal Duyarlılık Merkezi ve Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortaklaşa geliştirdiği projenin devamı olarak gençler, Sultanbeylili anneanne, babaanne ve torunlarıyla buluştu.

Toplumsal Cinsiyet Proje ekibi öğrencileri ile nine ve torunlarının buluşmasına ninelerin anlattığı hikayeler damgasını vurdu. Öz torunlarına ve torunu yerine koydukları Sabancı Üniversitesi öğrencilerine anlattıkları hikayelerle öğütler veren Sultanbeylili nineler, gençlerin geleceklerini planlarken büyüklerin tecrübelerinden

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER