MUHTARLARDAN BAŞKAN KESKİN’E ZİYARET

Erzincan merkez, merkeze bağlı belde ve merkeze bağlı köy muhtarlarından oluşan bir heyet, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i ziyaret etti.

MUHTARLARDAN BAŞKAN KESKİN’E ZİYARET
Ziyarette, Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç,  Başkan Hüseyin Keskin’e teşekkür ederek, gösterilen konukseverlikten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Sultanbeyli haberlerini medyadan takip ettiklerini belirten Kılıç, “Sultanbeyli’yi her ziyaret ettiğimizde Sultanbeyli’nin daha da gelişip modernleştiğini görüyoruz. Sultanbeyli’nin bu hızlı gelişimine katkı sağlayan başta Belediye Başkanı Hüseyin Keskin olmak üzere, ilçeye hizmet eden tüm kurumlara çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Erzincan Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu da Başkan Keskin’e kabulden dolayı teşekkür edip, “İstanbul’a geldiğimizde burada bir evimizin olduğunu biliyorum. Bizlere misafirperverlik göstermelerinden dolayı Sultanbeyli halkına ve başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Hüseyin Keskin de Sultanbeyli’yi ziyaret eden konuklarına teşekkür edip, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Muhtarların ülke yönetiminde, merkezi idarenin önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Keskin, tüm muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

ATAŞEHİR MAHALLE MUHTARLIKLARI ADRES VE TELEFON NUMARALARI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER