FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2013 yılı yaz çalışma sezonunu ve yeni görüntüsüne kavuşan hizmet binasını yaptığı programla açtı.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2013 yılı yaz çalışma sezonunu ve yeni görüntüsüne kavuşan hizmet binasını yaptığı programla açtı. Sultanbeyli, yaz çalışma programında 45 ayrı noktaya ayrıldı. Çalışmaların başında kaldırım yapımı geliyor.

Yaptığı çalışmalarla ilçeye yepyeni bir görünüm kazandıran Sultanbeyli Belediyesi, 2013 yılı Fen İşleri Müdürlüğü yaz sezonunu açtı. Yoğunluğu kaldırım çalışmalarına verecek olan belediye, bu kapsamda ilçeyi 45 ayrı noktaya böldü ve çalışmalarına yaptığı sezon açılışıyla başladı.

Program, kurban kesimi ve Abdurrahmangazi Camii İmam Hatibi Doğan Temiz’in ettiği dua ile başladı. Yeni projelerin tanıtıldığı açılış programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları başkanları ile yönetimleri, mahalle başkanları ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

Açılış programında konuşan Başkan Keskin, Sultanbeyli’nin son yıllarda hizmetlerle geliştiğini ve gelişmeye de devam edeceğini ifade etti. Keskin konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “İlçemizde yaptığımız çalışmalarda her zaman özen istedik. Personelimizden istediğimiz ilk şey buydu. En iyisinin olması için çaba gösterdik” dedi.

“Bu Sene Kaldırım Yılı Olacak”

Yaptıkları bütün işlerin takipçisi olacaklarını kaydeden Keskin, “İlçemizde görülen bütün eksikleri dikkate alıyoruz.

Vatandaşımızdan gelen talepleri karşılayarak olumsuzlukları minimize etmeye çalışıyoruz. Bu sene yeni projelerle ilçemizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz.” dedi. Asfalt oranının ilçe genelinde yüzde 98’e çıktığının altını çizen Başkan Keskin, “Hedefimiz bu oranı artırmak. Bu sezon yıpranan asfaltları da onaracağız. Ancak ilçemizde bu sene kaldırım çalışmaları ağırlık kazanacak.” dedi.  Keskin bu çalışmalarla kazananın Sultanbeyli olacağını vurguladı.

Başkan Yardımcısı Abdullah Uçan açılış programında yaptığı konuşmada, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni görüntüsüne kavuşan binasının hayırlı olmasını diledi. Uçan, “İlçemize değer katmaya devam edeceğiz. 2013 yılı ilçemiz için bir değişim yılı olacak” dedi.

Fen İşleri Müdürü Mehmet Muhsin Polat ise ilçe genelinde yapılan çalışmalardan örnekler verdi. Polat, “Çalışmalarımızı ilçemizi 45 alana bölerek hayata geçireceğiz. Her mahallemizde bir ekip bulunduracağız ve Sultanbeyli’yi yenilemeye devam edeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2013, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER