EMNİYET MÜDÜRÜ HALİT KÖRKEN’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sultanbeyli Emniyet Müdürü Halit Körken, Emniyet Müdürlüğü binasında yapılan yenileme çalışmalarına, Belediyenin yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Yardımcısı Ahmet Demir’i ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

EMNİYET MÜDÜRÜ HALİT KÖRKEN’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Emniyet Müdürü Körken, “vatandaşlarımızın emniyet binasında daha rahat ve daha hızlı hizmet alabilmesi için uzun zamandır çalışıyorduk. Emniyet Derneğimiz ve duyarlı işadamlarımızın da desteği ile binamızın içinde çok güzel yenilikler yaptık. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Başkan Yardımcısı Ahmet Demir de, son dönemde Sultanbeyli’de kamu binalarının yenilendiğine dikkat çekip, kurumlar olarak Sultanbeyli halkına yakışır kamu binalarının oluşturulma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Demir, vatandaşların kaliteli hizmet almasının önemli unsurlarından birinin de kaliteli yapılar olduklarını belirterek “belediye hizmet binası, itfaiye, terminal, Aydos kütüphanesi, halkla ilişkiler ve zabıta müdürlüğü binalarımız yenilenerek Sultanbeyli halkımızın hizmetine sunuldu” dedi.

Yarın açılışları yapılacak olan Sultanbeyli Hükümet Konağı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı’nın da ilçeye büyük değer katacağını belirten Demir, ‘bizler de bu eserlerin oluşturulmasına katkıda bulunan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz’ diyerek, yenilenen Emniyet Müdürlüğü binasının Sultanbeyli’ye hayırlı olmasını diledi.

Yenilenen Emniyet Müdürlüğü Binası…

Yeni yapılan polis merkezlerinin ardından Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü ana binada yaptığı yenileme çalışması ile hizmet kalitesini daha da artırdı. Yenileme çalışmasıyla binanın giriş katı vatandaşın işlemlerini kolaylaştıran bir tasarıma kavuştu.
Gölet mevkiindeki Fatih Polis Merkezi ile ilçenin kuzeyindeki Ahmet Yesevi Polis Merkezi’nin açılmasından sonra ana binada yer alan bazı birimler bu iki polis merkezine taşındı. Boşalan alanların halkın daha verimli kullanabilmesi için çalışmalara başlayan müdürlük, binanın iç kısmını yeniledi.

Yenilenen binanın giriş katında pasaport, silah ruhsat, trafik büro amirliği, haciz ve rehin işlemleri gibi yoğun birimler yer alıyor. Bu birimler, halkın rahat erişimine uygun olarak tasarlandı.  Bina içinde kullanılan malzemeler ve görsel anlamda sunduğu kaliteyle beğeni toplayan binada hizmete erişmek artık daha kolay.

İSTANBUL POLİS MERKEZLERİ, ADRES VE TELEFON NUMARALARI



Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2012, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER