Son dakikada Dinamo Kiev: 1 - Beşiktaş: 0

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev'e son dakikada yediği golle 1-0 yenildi.

Son dakikada Dinamo Kiev: 1 - Beşiktaş: 0

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Dinamo Kiev'e son dakikada yediği golle 1-0 yenildi.

Dinamo Kiev: 1 - Beşiktaş: 0


Kiev- UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, E Grubu'ndaki 3. maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk oldu. Siyah beyazlı temsilcimiz mücadele boyunca tutuk bir futbol sergiledi. Kalesinde birçok pozisyon gören Beşiktaş mücadelenin son saniyelerinde yıkıldı. Dakikalar 90+3'ü gösterdiğinde sağ kanattan kullanılan kornerde Garmash topu temsilcimizin ağlarına gönderdi.

Ernst uzun süre sonra ilk 11'de

UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu'nda, deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibiyle karşılaşan Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, Alman futbolcu Fabian Ernst'e uzun bir süreden sonra ilk 11'de görev verdi.

Portekizli teknik adam, Alman oyuncuyu son olarak ligin 4. haftasında oynanan Medical Park Antalyaspor maçında sahaya sürmüştü.

Valeriy Lobanovskiy Stadı'na gelen Beşiktaşlı taraftarlar, Hakkari ve Bitlis'te yapılan hain saldırılarda hayatını kaybeden güvenlik güçlerini unutmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, bulundukları tribünlere, üzerinde ''Milletimizim başı sağolsun'' yazılı bir pankart açtı. Taraftarlar ayrıca, sık sık ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde sloganlar attılar. Bu sloganın yazılı olduğu pankart da taraftarların ellerinde açıldı.

Hain saldırıları kınayan Beşiktaş futbol takımı da sahaya siyah formayla çıktı.    (Cumhuriyet)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER