Kazım Koyuncu için BİSİKLET TURNUVASI

Kanserden hayatını kaybeden Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu anısına düzenlenen bisiklet turnuvası, ‘Kansere Dikkat’ sloganıyla 30 Eylül'de Caddebostan'dan başlayıp, 23 Ekim'de Artvin'de sona erecek.

Kazım Koyuncu için BİSİKLET TURNUVASI
“Pedallıyorum” adlı bisiklet programının yapımcısı Cengiz Yargıç ve ülkemizin önde gelen kadın bisikletçilerden Gönül Tekeş, “Kansere Dikkat” sloganıyla 30 Eylül’de İstanbul ’dan başlayıp 23 Ekim’de Artvin ’de sona erecek bir Karadeniz turuna çıkıyorlar.

Tur, Çernobil Nükleer Santral kazasının ardından kanser nedeniyle hayatını kaybeden pekçok Karadeniz bölgesi insanından biri olan sanatçı Kazım Koyuncu anısına yapılacak 30 Eylül Pazar günü bisikletçiler ve halkın katılımıyla İstanbul şehir içi bisiklet turu gerçekleştirilecek, kanser konulu konuşmalar ve basın açıklaması yapılacak.

Ardından, Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu Caddebostan bisiklet yolunda konser verecek. Daha sonra yola çıkacak Cengiz Yargıç ve Gönül Tekeş,Bisikletçiler tur süresince sırası ile İstanbul , İzmit, Karasu, Ereğli, Zonguldak , Bartın , Cide, İnebolu, Ayancık, Sinop Alacam, Çarşamba, Ünye, Ordu, Giresun , Tirebolu, Vakfıkebir., Trabzon , Sürmene, Rize, Pazar, Hopa Artvin etaplarını geçecekler ve yaklaşık 1500 km. pedal çevirecekler.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2012, 00:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER