Galatasaray kazandı ama kızardı: Galatasaray - Sivasspor 2-1

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Evinde 2 maç aradan sonra kazanan Sarı-kırmızılı ekip, Engin ve Elmander'in kırmızı kart görmesi nedeniyle mücadeleyi 9 kişi tamamladı.

Galatasaray kazandı ama kızardı: Galatasaray - Sivasspor  2-1

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Evinde 2 maç aradan sonra kazanan Sarı-kırmızılı ekip, Engin ve Elmander'in kırmızı kart görmesi nedeniyle mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Sivasspor'u Türk Telekom Arena'da konuk etti
 Galatasaray kazandı ama kızardı

 Spor Toto Süper Lig'in 12 haftasında Galatasaray kendi sahasında karşılaştığı Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadeledeki ilk gol 45. dakikada Galatasaraylı Engin kaydetti. İkinci yarıda golcü oyuncusu Baros'un ayağından bulduğu penaltı golüyle durumu 2-0'a getiren sarı kırmızılı ekip 70. dakikada Sivassporlu Erman Kılıç'ın golüne engel olamadı ve mücadele 2-1'lik skorla sonuçlandı.

81'inci dakikada ise Galatasaray 10 kişi kaldı. Sivasspor kalecisi Milan Borjan'a kafasıyla bir müdahalede bulunan Engin Baytar, direkt olarak gördüğü kırmızı kartla, takımını sahada 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalan rakibi karşısında, maçın son saniyelerine kadar yoğun bir baskı kuran Sivasspor, gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Galatasaray, 89'da ise 9 kişi kaldı. Hayrettin'e arkadan sert bir hareket yapan Elmander de direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

İki futbolcu da direk kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken alacakları ceza nedeniyle Fenerbahçe derbisinde oynamaları zora girdi.

Tribünlerden Eboue'ye büyük destek

Beşiktaş derbisinde tribünlerin büyük tepkisini çeken ve atılan yabancı maddelerin hedefi olan Fildişi Sahilli oyuncu Emmanuel Eboue'ye sarı-kırmızılı tribünler moral verdi.

Sivasspor maçı öncesi Eboue'yi tribünlere çağıran Galatasaray taraftarları, ''Üçlü'' çektirdikleri oyuncu lehine tezahüratlarda bulundular.

Taraftarlar ayrıca, üzerinde Eboue'nin resmi bulunan ve Fransızca ''Nous sommes tous avec toi'' (Hepimiz seninle birlikteyiz) yazılı bir pankart da açtılar.

Tribünler dolmadı

Sarı-kırmızılı ekibin Sivasspor'la yaptığı karşılaşmaya taraftarlarının ilgisi düşük kaldı.

Türk Telekom Arena tribünlerindeki boşluklar dikkat çekerken, yaklaşık 200 Sivasspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.

81'inci dakikada ise Galatasaray 10 kişi kaldı. Sivasspor kalecisi Milan Borjan'a kafasıyla bir müdahalede bulunan Engin Baytar, direkt olarak gördüğü kırmızı kartla, takımını sahada 10 kişi bıraktı.                  Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER