Fenerbahçe'de İlan-ı gerilim

Fenerbahçe'de İlan-ı gerilim

Fenerbahçe'de İlan-ı gerilim
Konuşan F.Bahçe Platformu, 10 maddelik bir ilanla, 'yönetim usulsüzlük yaptı' imajı vermeye çalıştı. Başkan 'çiğ yemedim ki karnım ağrısın' rahatlığında. Taraftarlar ise muhalefete isyanda

Konuşan Fenerbahçe Platformu adı altında bir oluşum kuran muhalifler, yarın yapılacak mali ve idari genel kurul öncesi yönetimi topa tuttu. Gazetelere verdiği ilanla bir takım iddialar ortaya atan muhalifler, şirket birleşmesi, Ankara'daki kamp tesisleri, Topuk Yaylası Tesisleri ve Ataşehir'deki Ülker City Arena inşaatında usulsüzlükler olduğu imasında bulundular. Kulübün borçlarının 425 bin TL'den 3 yılda 150 milyon artışla 575 milyon TL'ye çıktığı da hatırlatılarak, iyi yönetilmediğini gündeme getirdiler.

ARKASINDA KİMLER VAR?
MALİ kongre öncesi bu iddiaları gündeme getiren Konuşan Fenerbahçe Platformu'nu destekleyenler arasında geçmişte yöneticilik yapmış Orhan Demirel, Hulusi Belgü, Rahmi Eyüpoğlu, Işık Eyigüngör ile eski menajer Volkan Ballı gibi isimler yer alıyor. Yine Ali Şen'in oğlu Metin Şen, Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık da 8 Aralık 2010'da kurulan platformun toplantılarına izleyici olarak katılıyor. Sadettin Saran, Hakan Bilal Kutlualp ve Aziz Yılmaz gibi isimlerin de bu platformu desteklediği iddiaları var.

YÖNETİM ÇOK RAHAT
BAŞKAN Aziz Yıldırım ise bu iddiaları ciddiye almamasına rağmen, hepsine tek tek cevap vermeye hazırlanıyor. Yıldırım, teknik bir konuda ortaya atılan bu iddiaların taraftarın kafasında bulanıklığa neden olmaması için çok net açıklama yapacak, her şeyi bilgisiyle her şeyi ortaya koyacak. Yıldırım, gizli bir şey olmadığını, kulüp hesaplarının denetlendiğini ve şeffaf bir yönetim izlendiğini de herkese anlatacak. Mali ve idari genel kurulun FBTV'den yayınlanması için de hazırlık yapılıyor.

BU NASIL FENERLİLİK!
YÖNETİMİN bu tavrına karşılık taraftarlar muhalefetin ortaya attığı iddialara öfkeli. Takımın şampiyonluğa gittiği bir dönemde böyle şeyler konuşmanın motivasyonu bozacağına inanılıyor. Taraftarlar, 'Bunlar Aziz Yıldırım'ı indirmek için, F.Bahçe'nin başarısız olmasını istiyor' düşüncesinde. Yönetim ise mali ve idari genel kurulda gerginlik olma ihtimaline karşılık, G.Saray'da olduğu gibi bir ibrasızlık tehlikesi görmüyor. Genel kurula aidat yatıran 10 bin 526 kişinin katılma hakkı var ama katılımın 2 bin civarında olması bekleniyor.  
akşam.com.tr
Fenerbahçe Spor Kulübü - Tarihi - Kazandığı Kupalar - Adres ve Telefon Numaraları

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER