Yüksel Çelik, Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Yüksel Çelik, Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Yüksel Çelik, Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

ankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik,  Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı


Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik Ak Parti Sancaktepe ilçe başkanlığına Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı


Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dilekçesini Ak Parti Sancaktepe ilçe başkanı Turgay Akpınar'a verdi

YÜKSEL ÇELİK SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDE BULUNMUŞTU

Ak Parti Sancaktepe ilçe başkanı Turgay Akpınar yaptığı açıklamada Yüksel Çelik 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde Sancktepe Belediye Başkanlığı 
Aday Adaylığıbaşvurusunu Yüksel Çelik'ten aldık. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun ifadelerinde bulundu.

Saygıdeğer Sancaktepe'li hemşehrilerim.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmanın heyecan,sorumluluk ve güzelliğini yaşıyorum.

Her geçen gün hızla büyüyen ve nüfusu artan Sancaktepemizin her Mahalle, Cadde ve Sokağında emeği,tanışıklığı ve yakınlığı bulunan bir kardeşiniz olarak,güzide ilçemizde hemşehrilerimizin yediden yetmişe toplumun bütün kesimlerinin hayatına dokunacak ve hayatını kolaylaştıracak hizmetler yapmak İçin göreve talip olduğumu belirtmek isterim. Sancaktepe'nin köyden beldeye, beldeden ilçeye dönüşümünü yakından takip eden, yaşayan ve bu dönüşümlerde belediyede aktif yönetici olarak hizmet vermiş bir kardeşiniz olarak (Şef,uzun yıllar Müdür ve Başkan Yardımcısı olarak Sancaktepe Belediyemizde görev yaptım.) Ardında Belediyeler gibi farklı bir yerel yönetim birimi olan ama tüm İl’e hizmet eden sorumluluk alanı ve görev çeşitliliği bakımından fevkalade öneme sahip,İlçe,Köy bağlantı yolları,köy grup yolları,İldeki tüm kamu yatırımlarının yapımı ve takibi başta olmak üzere tüm ili ilgilendiren,kende özel bütçesi olan tüm İle yönelik yatırımları olan sorumluluk ve bütçeleri itibari ile devasa kuruluşlar olan İl Özel İdarelerinin en üst yöneticisi olan İl Özel idaresi Genel Sekreteri olarak iki ilimiz de görev yaptım.Sırası ile Anadolu’nun tam ortasında yer alan bir kültür ve turizm,Sanayi ve Tarım şehri olan Aksaray ilimize İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak üç yıl süre ile tüm ekibimiz ile önemli hizmetler yaptık.Ardından memleketimizin nadide bir bölgesinde Ankara’nın dibinde Cumhuriyetle yaşıt bir çok potansiyeli olan bir sanayi şehri olma yolunda önemli bir çaba içersinde olan Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak bu hizmetlerimize devam ediyoruz.Yukarıda zikrettiğim çeyrek asır yerel yönetim tecrübem bilgi ve birikimim ile Sancaktepe’mize sizlerin teveccühü ve destekleri ile hizmet etmek istiyorum.

Çocukluğumun, gençliğimin, hülâsa hayata dair anlam kazanan tüm değerlere âşina olmaya başladığım ilçeme, Türkiye yüz yılına yaraşır hizmet etme kararlılığımı sizlere büyük bir heyecan ve samimi duygularla arz eder,dua ve desteklerinizi beklerim.

Yüksel Çelik/Sancaktepe Belediye Başkan A.Adayı

Yüksel ÇELİK Kimdir
Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olup, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. İş hayatına 1997 yılında Samandıra Belediyesi’nde başladı.1999-2009 yılları arasında Samandıra Belediyesi Yazı İşleri müdürü olarak görev yaptı. Samandıra Belediyesi'nin tüzel kişiliğinin kaldırılması ile Sancaktepe Belediyesi'nde Yazı İşleri Müdürü, Destek Hizmetleri Müdürü ve son olarak Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürmüştür.

Aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol alan ÇELİK;

Sancaktepe İmam Hatip Okulları Platformu 2. Başkanlığı,

Refah Partisi Samandıra Gençlik Kolları Başkanlığı,

Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı,

Samandıra Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı,

Kartal Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı,

Fenerbahçe Spor Kulubü Kongre Üyeliği,

İlim Yayma Cemiyeti Sancaktepe Şubesi Başkan Yardımcılığı,

Sancaktepe Kızılay Genel Sekreterliği ve Başkan Yardımcılığı,

Samandıra İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığı,

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcılığı,

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Kongre Üyeliği,

Pendik İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Başkan Yardımcılığı,

Sancaktepe Çankırılılar Dernek Başkanlığı,

Sancaktepe Engelliler Derneği Başkan Yardımcılığı ,

Aksaray Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerindeyken 06.07.2023 tarihi itibariyle Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Olarak ataması yapıldı.

İngilizce ve Arapça bilen Yüksel ÇELİK evli ve üç çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 13:53

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER