Sancaktepe Belediye Meclisi’nde Örnek Davranış

Sancaktepe Belelediye Meclis Üyesi Erkan Burak Erol “Yaklaşık aylık 600-700 liraya tekabül eden Meclis üyelik oturum hakkını almayacağını belirtti.

Sancaktepe Belediye Meclisi’nde Örnek Davranış
Sancaktepe Belediye Meclisi’nde Örnek Davranış

Sancaktepe Belelediye Meclis Üyesi Erkan Burak Erol “Yaklaşık aylık 600-700 liraya tekabül eden Meclis üyelik oturum hakkını  almayacağını belirtti.

Sancaktepe Belelediye Meclis Üyesi Erkan Burak Erol diğer meclis üyelerine örnek teşkil edecek bir davranışta bulundu. Meclis üyelik oturum hakkından feragat ederek meclis başkanlığına bir dilekçe vererek bu ödeneği almayacağını belirtti.

konu ile ilgili bir açıklama yapan Sancaktepe Ak Parti Meclis Üyesi Erkan Burak Erol, “Yaklaşık aylık 600-700 liraya tekabül eden bu parayı ihtiyacı olmayan meclis üyeleri almadığında büyük meblağlar yapmaktadır. Meclis üyelerinin çoğunun zaten bu paraya ihtiyacı yoktur. Bu paraların bir hizmete kullanılması amacı ile belediye bütçesine iade edildiği takdirde bu paralar önemli bir hizmetin gerçekleşmesine katkı sağlar” dedi.

Bu örnek davranışın diğer meclis üyelerine de örnek olmasını söyleyen bazı vatandaşlar, Erkan Burak Erol’u bu davranışından dolayı takdir ettiklerini belirttiler.
(Musa Has)

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER