Moskova’da “talih” otobüsleri hizmet veriyor

Rusya’nın başkenti Moskova’da “talih” otobüsleri hizmet vermeye başladı. Bu otobüslere binen yolcular için “Talih”in bir dakika sonra hangi yöne döneceği ve bir sonraki durağın neresi olacağı tam bir sır

Moskova’da “talih” otobüsleri hizmet veriyor
Moskova’da “talih” otobüsleri hizmet veriyor

Yeni güzergâhın özelliği, herhangi bir güzergahın olmaması…

Rusya’nın başkenti Moskova’da “talih” otobüsleri hizmet vermeye başladı. Bu otobüslere binen yolcular için “Talih”in bir dakika sonra hangi yöne döneceği ve bir sonraki durağın neresi olacağı tam bir sır.

Bahar ve yaz aylarında çalışacak otobüsler, Moskova sakinleri ile konuklarının yaşamını çeşitlendirmek, hayatlarına biraz macera ve doğallık katmak amacıyla hizmete sokuldu.

Moskova toplu taşıma işletmesi Mosgortrans, şehir içi taşımada sıradan otobüs yolculuğunu küçük maceralara dönüştürme fikrinin özellikle gençler arasında büyük popülerlik kazanacağından emin.

“Talih” otobüsleri, toplu taşıma ile aynı fiyattan hizmet sunuyor. Toplamda Moskova’da test aşamasında şimdilik 22 otobüs çalışıyor. Turuncu “F” otobüsleri, sadece Sadovoye Koltso bölgesi içinde hizmet veriyor.

Projenin başarılı olması ve halk tarafından rağbet görmesi durumunda yaza doğru “Talih” güzergâhına 75 otobüsün eklenmesi sözü verildi.


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2014, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER