Ataşehir'de nefes kesen kovalamaca

Polisin 'dur' ihtarına uymayan şüphelilerle polis arasında Ataşehir'de kovalamaca yaşandı.

Ataşehir'de nefes kesen kovalamaca
Ataşehir'de nefes kesen kovalamaca

Polisin 'dur' ihtarına uymayan şüphelilerle polis arasında Ataşehir'de kovalamaca yaşandı.

 Alınan bilgiye göre Olay, saat 14.45 sıralarında meydana geldi. Kadıköy’de devriye görevini yerine getiren polis ekipleri, 34 TP 4608 plakalı aracı durdurmak istedi. İçerisinde 1’i kadın 3 kişinin bulunduğu otomobil, “dur” ihtarına uymayınca kovalamaca başladı. D-100 karayoluna çıkan otomobil, buradan Ataşehir bölgesine girdi. Otomobille Barbaros Mahallesi’ne giren şahıslar yakalanacaklarını anlayınca, otomobili Yaman Sokak’ta terk ederek yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Şahısları son ana kadar kovalayan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şahıslardan Yeşim Gözütok ve Kazım Ak’ı kıskıvrak yakalarken, ismi öğrenilemeyen sürücü ise kayıplara karıştı. Polis ekipleri terk edilen otomobilin içinde detaylı inceleme yaptı.

Polis tarafından gözaltına alınarak polis otosuna bindirilen Kazım Ak’ın, basın mensuplarının polisten neden kaçtıkları sorusuna “Arkadaşın ehliyeti yoktu, onun için kaçtı. Zaten kaçarken kaza yaptık” demesi ise şaşırttı. Şahısların yapılan incelemesinde Yeşim Gözütok ve Kazım Ak’ın hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilirken, şahıslar işlemlerinin yapılması için Örnek Şehit Hayrettin Yıldırım Polis Merkezi’ne götürüldü.

Polisten kaçan şahıstan ilginç savunma
Ataşehir’de polisin “dur” ihtarına uymayarak otomobille kaçan şahıslar, yakayı ele verdi. Şahısların polisten ehliyetleri olmadığı için kaçtıklarını iddia etmesi ise şaşırttı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2013, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER