Ataşehirde Markette Sadaka Kutusunu Çaldılar

Ataşehir'de bir markete gelen düzgün giyimli biri kadın iki kişi, fakir öğrenciler için para toplanan sadaka kutusunu çaldı.

Ataşehirde Markette Sadaka Kutusunu  Çaldılar

Ataşehir'de bir markete gelen düzgün giyimli biri kadın iki kişi, fakir öğrenciler için para toplanan sadaka kutusunu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

Ataşehir'deki hırsızlık bir markete müşteri gibi gelen biri kadın iki kişi tarafından gerçekleştirildi. Hırsızlık anı ise marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde iki kişi, market sahibi ve tezgahtaki kadınla konuşarak güven sağlamaya çalışırken, market sahibinden kağıt mendil istiyor. Düzgün giyimli şüpheliler bir ara kasanın üzerindeki sadaka kutusunu inceliyor. Market sahibi Savaş Şit istenilen kağıt mendil paketini getirip geri gittiğinde şüpheliler harekete geçiyor. Erkek şüpheli, kağıt mendil paketini eline alırmış gibi yaparken yanındaki kadın üzerindeki şalı sadaka kutusunun üzerine atıp kutuyu büyük bir hızla alarak hırsızlığı gerçekleştiriyor. Ne kasadaki kadın görevli ne de diğer müşterilerin bu hırsızlığı ruhu bile duymuyor.

Sadaka kutusunu şalının altına saklayan kadın marketten ayrılırken adam ise şüphe duyulmaması için kısa bir süre daha market sahibiyle konuşup marketten ayrılıyor. Hırsızlık olayı kasadaki sadaka kutusunun yerinde olmadığının fark edilmesiyle ortaya çıkıyor. Kasada görevli kadın olayla ilgili olarak, 'iki kişi geldi oyalamak suretiyle çaldılar. Düzgün giyimlilerdi adam beni oyalarken kadın sadaka kutusunun üzerine şal atıp almış" diye konuştu. İçinde yaklaşık 70 TL bulunan sadaka kutusunun yerine market sahibi yeni bir sadaka kutusu koydu. Polis kamera kayıtlarından eşkallerini belirlediği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109